A látványos megtérülésű IT-projektek lehetnek sikeresek

A nemzetgazdasági környezet lassú javulása továbbra is óvatosságra inti az informatikai beruházásokért felelős vezetőket – hangzott el a Qualysoft Informatikai Zrt. idei Szakmai Napján. A társaság vezetése szerint, ma a gyors és látványos megtérülést felmutató projektekkel lehet sikereket elérni.

A válság kezdete óta minden cég azon fáradozik, hogy további beruházások nélkül szinten tartsa informatikai infrastruktúráját és az így működtetett rendszereket – hangzott el a konferencián. A Qualysoft előadói elmondták, hogy gyakorlatilag a cégek nullázták az ilyen típusú beruházásokra szánt költségkereteket. “Pedig nem ez a megoldás, hanem az olyan költséghatékony és mindenek előtt gyorsan megtérülő megoldásoknak az alkalmazása, amelyek már a válság utáni időszakra készítik fel a céget, hogy a versenyképességük ne csökkenjen” – nyilatkozta Jáger Andrea, a Qualysoft csoport nemzetközi marketing igazgatója.

Az idei Szakmai Nap mottóját Winston Churchilltől kölcsönözte a társaság. E szerint bármilyen szép is a stratégia, nem árt, ha olykor az eredményre is vetünk egy pillantást.

- H I R D E T É S -