Hamarosan átadják a Hell magyarországi gyártóbázisát

Várhatóan június 9-én átadják a Hell Energy Magyarország Kft. új üzemét a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szikszó határában.

2011.június 4. (MTI)

Az idén öt éves Hell az áprilisi próbaüzem és az azt követő műszaki átadás után a hazai mellett már a nemzetközi piacok egy részét is a magyarországi, szikszói üzemből látja majd el termékeivel. A cég uniós, hazai és saját forrásból megvalósult beruházása 4,5 milliárd forintba került, az óránként 48 ezer palackot töltő gépsort a német Krones cég szállította és szerelte össze.

A társaság tulajdonosai 2008-ban döntöttek úgy, hogy az eddig külföldön, bértöltésre kiadott termelést Magyarországon, magyar erőforrások felhasználásával végzik. A gyártás, palackozás Magyarországra áthelyezésével a Hell a hátrányos helyzetű észak-magyarországi régió gazdaságának fellendítését és a foglalkoztatottság javítását is vállalta. A HELL márka tulajdonosa a száz százalékos magyar tulajdonban álló Hell Energy Magyarország Kft. A magyarországi központ mellett 3 kontinensen rendelkezik irodákkal, önálló értékesítési, illetve logisztikai rendszerekkel, így Romániában, az Egyesült Királyságban, Lengyelországban, Spanyolországban, Szerbiában, Ukrajnában, Oroszországban, Új-Zélandon valamint Hong Kongban.
A cég fő tevékenysége az energiaital gyártás és forgalmazás.

- H I R D E T É S -