IV.Tesco Regionális Beszállítói Fórum

Június 2-án Visegrádon került megrendezésre a negyedik Tesco Regionális Beszállítói Fórum. Az eseményen minden eddiginél több kis- és középvállalkozás képviseltette magát.

Több mint hatvan Fejér, Komárom-Esztergom és Pest megyében működő helyi termelővel találkoztak a Tesco munkatársai csütörtökön Visegrádon. Az áruházlánc immáron negyedik alkalommal kezdeményezett párbeszédet olyan magyar élelmiszeripari kis- és középvállalkozásokkal, akik ez idáig méretüknél, vagy termelési kapacitásuknál fogva nem válhattak országos partnereivé.

Az egész napos rendezvényen a Tesco kereskedelmi és beszerzési vezetői a résztvevő régiós termelőkkel többek között arról egyeztettek, hogy milyen gyártási kapacitással bírnak, milyen jellegű és minőségű termékeket mekkora mennyiségben tudnának szállítani a Tesco áruházaiba. A jelenlévő 3 megye potenciális beszállítói üdvözölték a Tesco kezdeményezését és egyetértettek abban, hogy ez a fórum kiváló lehetőséget jelent a számukra, hiszen esélyt kapnak arra, hogy az áruházlánc partnerei legyenek és termékeiket egy szélesebb vásárló réteg is megismerhesse.

Ártárgyalás tréning beszerzőknek
Ártárgyalás tréning beszerzőknek
Ártárgyalás tréning beszerzőknek
Ártárgyalás tréning beszerzőknek

“Bízunk benne, hogy a korábbi Regionális Beszállítói Fórumokhoz hasonlóan néhány hónap múlva számos helyi vállalatot üdvözölhetünk majd beszállítóink között, és lesznek olyanok is, akik nem csak a térségben, hanem akár országosan – sőt, az országhatárokon túl is – ellátják áruházainkat termékeikkel. Közös érdekünk, hogy a jó minőségű magyar árukat előállító termelők fennmaradjanak, megerősödjenek, a vásárlók pedig kedvenc helyi termékeikkel találkozhassanak a Tesco áruházak polcain” – mondta el az eseményen David B. Wood, a Tesco beszerzési igazgatója.

A Tesco a hazai beszállítók legnagyobb partnereként (közel 1000 magyar beszállítóval áll kapcsolatban) 2009 novemberében egyedülálló párbeszédsorozatot kezdeményezett a helyi közösségek gazdasági szereplőivel. A vállalat elsőként Hajdú-Bihar, Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, másodszorra Győr-Moson-Sopron, Zala, Vas és Veszprém, harmadszorra pedig Tolna, Baranya és Somogy megye kis- és középvállalkozásaival találkozott. A párbeszédeknek köszönhetően több mint 230-ra emelkedett azon termékek száma, melyek a Regionális Beszállítói Fórumok eredményeként kerültek újonnan a Tesco polcaira.

Hirdetés
Beszerzési jogi tréning
Beszerzési jogi tréning
Beszerzési jogi tréning
”Beszerzési

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here