Dominek Ákos lett a 2016-os Év Beszerzési Menedzsere

Dominek Ákos, a GDF SUEZ Energia Holding Zrt. beszerzési igazgatója nyerte el a 2016-os Év Beszerzési Menedzsere címet a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság versenyében.

Chikán Attila, az MLBKT elnöke, Dominek Ákos, a 2016-os Év Beszerzési Menedzsere és Giltán Tivadar, a Beszerzési Vezetők Klubjának elnöke a díjátadáson.
Chikán Attila, az MLBKT elnöke, Dominek Ákos, a 2016-os Év Beszerzési Menedzsere és Giltán Tivadar, a Beszerzési Vezetők Klubjának elnöke a díjátadáson.

Dominek Ákos pályáját az Audi Magyarország beszerzőjeként kezdte, majd az anyacégnél a kelet-európai beszállítók fejlesztésével foglalkozott, ezt követően Ausztriában, a világ egyetlen független gépkocsi fejlesztő cégénél dolgozott. Hazatérve előbb a gépjármű beszállító iparban folytatta pályafutását, jelenleg pedig az energiaiparban dolgozik.

Pályája során a beszerzési szervezetek felépítésén túl a hazai beszállítók fejlesztésében, a magyar beszállítók nyugat-európai termelő cégekbe történő integrálásában is részt vett.

Vezetői értékrendjét a következetesség, a világos kommunikáció, az átláthatóság jellemzi.

Dominek Ákos aktív részvevője az MLBKT Beszerzési Vezetők Klubja életének, alapító tagja a MENSA HungarIQa győri szervezetének és a Férfiak Klubja győri szervezetének is.

Az Év Beszerzési Menedzsere díjat a szakmai szervezet tagozatának, a Beszerzési Vezetők Klubjának döntése alapján ítéli oda 2008 óta.

A beszerzés.hu szerkesztősége gratulál a díjhoz!

- H I R D E T É S -