FLEETPORTAL.EU – EGY OLDAL, AMI A KONKURENCIÁT IS BEENGEDI

Különleges oldal indult el internet világában. Egy olyan kereskedői portál, ami mind a hazai mind a világpiac kereskedőit és vásárlóit hozza össze, valóban mindenfajta regisztrációs díj nélkül.

Az oldal egyedisége abban rejlik, hogy a vásárló megadhatja igényeit, amit a rendszer online megjelenít a rendszerbe regisztrált összes kereskedő részére, így azok online licitálhatnak a valós igényre. Itt bárki „kiírhatja” a saját beszerzési tenderét, mérettől függetlenül és figyelemmel kísérheti annak alakulását.

Portálunk alapgondolata az volt, hogy a kereskedők eladatlan áruinak értékesítésére hozzunk létre egy olyan kereskedői rendszert, ahová mindenki fölteheti az eladó áruit és értesülhet a vásárlói igényekről. Az egész rendszerben persze az összes eladó áru közül mindig csak a legolcsóbb fog elkelni. Így a kereskedők megtudják, hogy mi az az ár, ameddig le kell menniük, hogy a termék mindenféleképpen elkeljen, a vevők pedig élvezhetik a legkedvezőbb beszerzési árakat. Élő piaci ár-barométer…… az alapgondolatot megtartva felismertük azt, hogy rendszerünk nem csak a bennragadt árukészletekre eladására alkalmas, hanem a mindennapi, általános kereskedelemre is.” – mondta el Sóti István, a fleetportal.eu kitalálója.”

Az oldal valóban ingyenes, és a megrendeléstől a kiszállításig elkíséri vevőjét. Sőt! Még a megfelelő szervizt is megkeresi teljesen ingyenesen.

Elérhető termékcsoprtok: Gumiabroncsok, Felnik, Kenőanyagok, Akkumulátorok, Kiegészítők.

További információ:

Sóti István

+3630 3719160

www.fleetportal.eu

- H I R D E T É S -