Bármennyire is fontos szakma a beszerzés, sem alap-, sem mesterszakos diploma nem szerezhető belőle. A Corvinus Egyetem és az MLBKT beszerzési menedzser szakirányú továbbképzésén azonban – Magyarországon egyedüliként – beszerzési másoddiploma szerezhető.

Kinek érdemes?

Azoknak a beszerzésben stratégiai beszerzőként, kategória menedzserként, vezetőként dolgozó szakembereknek ajánlják a képzést, akik már rendelkeznek beszerzési gyakorlattal, ugyanakkor szeretnék tudásukat rendszerezni, továbbfejleszteni.

A képzés speciális szakirányú végzettséget tanúsító oklevelet biztosít.

Miért hasznos?

A hazai vállalati gyakorlatban az ellátási lánc szemléletének erősödésével egyre jelentősebb szerepet töltenek be a modern beszerzési szervezetek. Beszerzési menedzsment végzettség csak a Corvinus Egyetemen szerezhető, a képzés szakmai partnere a nagy presztízsű Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság.

A képzésen megszerezhető az elméleti tudás is, de új eszközöket is elsajátíthatnak hallgatók a gyakorlati munkavégzés hatékonyabbá tételéhez. A képzés szakmai tartalmában és oktatói hátterében ötvözi az elméleti és gyakorlati tudást. A program elsősorban a hazai vállalatok tapasztalataira építve, de a nemzetközi tapasztalatokat is felhasználva fogalmaz meg komplex és gazdag tudásanyagot a beszerzésről.

A 2 féléves képzés díját akár a cég is fizetheti, a levelező képzés jelenléti órái Budapesten zajlanak, pénteki és szombati napokon, így munka mellett szokták végezni a kollégák.

A beszerzes.hu főszerkesztője, Südy György is évek óta közreműködik a képzésen oktatóként. Jó szívvel ajánljuk!

További információk a hivatalos weboldalon!