Az OpenSesame tartalmai díjmentes megosztásával segíti a koronavírus elleni védekezést

Az OpenSesame díjmentes hozzáférést biztosít a koronavírus elleni védekezésre való felkészüléssel és távoli munkavégzéssel kapcsolatos tartalmaihoz.

A vállalatok egyre nagyobb része e-learning módszereket alkalmaz a koronavírus terjedésének megállítása és alkalmazottjaik távoli munkavégzésre és távoli képzésre való felkészítése céljára – Az e-learning (e-oktatás és -tanulás) terén globális innovátorként ismert OpenSesame bejelentette, hogy 2020. május 15-ig korlátlan, díjmentes hozzáférést biztosít a koronavírussal kapcsolatos védekezésre és távoli munkavégzésre felkészítő tartalmaihoz bármely szervezet számára. Az ajánlat kiterjed az összes, a koronavírus-fertőzés és más betegségek megelőzésére szolgáló, valamint a távoli munkavégzést és az alkalmazottak távoli munkavégzésének irányítását oktató, több nyelven elérhető e-tanfolyamra.

“Az OpenSesame-nál arra törekszünk, hogy teljes körű támogatást nyújtsunk ügyfeleinknek és bármely vállalatnak alkalmazottjaik védelméhez és termelékenységük fenntartásához” – nyilatkozta Don Spear, az OpenSesame vezérigazgatója. “A COVID-19 hatásainak napról napra való, exponenciális terjedése, az egyre szélesebb körben bevezetett utazási tilalom és így az oktató által tartott személyes képzés ellehetetlenülése miatt az e-oktatás a legjobb opció a szervezetek számára alkalmazottjaik képzése és védelme céljára.”

2020. május 15-ig bármely szervezet díjmentesen hozzáférhet a koronavírus elleni védekezésre felkészítő és a távmunkával kapcsolatos legjobb gyakorlatokat bemutató tanfolyamokhoz és elérhetővé teheti azokat alkalmazottai számára.

További információkért és a kurzusokhoz való díjmentes hozzáférésért kérjük, látogasson el a következő weboldalra: go.opensesame.com/free-offer.

MTI