Partnerek

A Beszerzés.hu együttműködő partnerei

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság a nevében szereplő szakmai területeken érdekelt hazai vállalatok, intézmények és magánszemélyek szakmai szervezete. Az MLBKT az évek során olyan elismert információs központtá fejlődött, amely átfogó képet nyújt az ellátási lánc menedzsmentjével kapcsolatos teendőkről és közvetíti a logisztika integrált szemléletmódját. Az MLBKT adja ki a Beszerzési Menedzserindex felmérés magyar adatait. A társaság jelentős oktatási tevékenységet végez: a Budapesti Corvinus Egyetemmel együttműködésben 2010-ben – az országban elsőként – posztgraduális beszerzési képzést indított.

A Beszerzési Vezetők Klubja az MLBKT tagozata. Tagjaik sorába várják mindazokat a beszerzési vezetőket, akiket a közös szakma és szellemiség köt össze, akik elkötelezettek abban a kérdésben, hogy a beszerzési tevékenység szakmai tekintélyét megteremtsék és öregbítsék a magyar gazdaság szereplőinek körében.

A Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi karának Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszéke 2010 novemberében csatlakozott a Beszerzés.hu szakmai partnerei közé. Az egyetem Magyarországon elsőként indított posztgraduális beszerzési képzést a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társasággal közösen. A tanszék a gazdálkodástudomány utóbbi évtizedben gyors fejlődésnek induló területével, a vállalati reálfolyamatok – benne a termelés és a logisztika –, illetve az ellátási lánc menedzsmentjével foglalkozik.

Az mfor.hu 2000 óta működő gazdasági portál és adatbázis, melynek alap működési elve a tematikus területek szerinti információszolgáltatás. A vállalati, makrogazdasági információkat kiegészítve az mfor.hu tematikus, szakmai blogjai is tájékoztatnak a gazdaság híreiről.

Az IIR 2000 szeptembere óta van jelen a magyar piacon. Éves szinten mintegy 120-150 különböző típusú szakmai rendezvényt szervez a vállalati felsővezetők és vezető szakemberek részére konferenciák, szemináriumok, tréningek, mesterkurzusok, workshopok és oklevelet adó képzések keretében.

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, illetve annak tisztségviselői és ügyintéző szervezete arra törekszik, hogy megvalósítsa a gazdasági kamarák legfontosabb feladatait, vagyis hogy a piaci versenyben a vállalkozói környezet javításával, gazdasági elemzésekkel, előrejelzésekkel, javaslatokkal, tanácsadással hatékonyan segítsék a kamara tagjait, a gazdasági élet szereplőit.

A Hello Event a 2000-ben létrehozott Confhotel Eventnek utódja, amely azzal a céllal jött létre, hogy a céges ügyfelek részére tréningekhez, workshopokhoz, továbbképzésekhez biztosítson helyszíneket. A cég – meghaladva alapításakor lefektetett célokat – mára már bármilyen jellegű rendezvény teljes körű szervezését el tudja látni: a kreatív tervezés első lépéseitől a lebonyolításig biztosítják a rendezvényhez kapcsolódó szolgáltatásokat, legyen szó csapatépítő programról vagy tematikus rendezvényről.

A Beszerzés.hu napi gazdasági híreit a Magyar Távirati Iroda Zrt. biztosítja.