Rólunk

Beszerzés.hu – hazánk legnagyobb beszerzői közössége

A beszerzés.hu küldetése a hazai beszerzők online közösségének felépítése, a beszerzési kultúra fejlesztése egy professzionális, magas szakmai nívójú információs portál segítségével.

Az oldalon egyedülálló beszerzési tudástár található tanulmányokkal, áradatbázisokkal, beszerzési hírekkel, beszerzési naptárral.

A portál kitűnő lehetőséget nyújt közép- és nagyvállalatok elérésében egy olyan felületen, ahol valóban a beszerzési oldal képviselői, tehát a beszállítói döntések meghozói jelennek meg látogatóként, napi szinten.

A Beszerzes.hu szervezi meg rendszeresen a Beszerzői Bár-t mely az ország egyik legnagyobb létszámú beszerzési eseménye.

A Beszerzői Bár rendezvénysorozat célja személyesen is összehozni a beszerzes.hu olvasóit és partnereit, a hazai beszerzési vezetőket és beszerzőket egy könnyed szakmai de mégis kötetlen, ismerkedős-beszélgetős estre.

A Beszerzői Bár egy zártkörű VIP esemény – korlátozott létszámmal – melyre csak előzetes regisztráció alapján lehet jelentkezni.

A sajtóanyagokat a szerk[kukac]beszerzes.hu címre várjuk.

Engedélykérés az oldal tartalmának további felhasználásra: beszerzes[kukac]beszerzes.hu A beszerzés.hu minden műve a Creative Commons Nevezd meg! – Ne add el! – Ne változtasd! 3.0 Unported Licenc alatt van.

Creative Commons Licenc

Főszerkesztő:
Südy György

Kommunikációs és marketing vezető:
Holics Szilvia
holics.szilvia[kukac]beszerzes.hu
(+36) 20/529-2323

 

Médiaajánlat kérése