Fontos infó a feliratkozásodhoz!

Köszönöm, hogy feliratkoztál a sorozatra. Adataid a mindenkori jogszabályoknak megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik félnek semmilyen esetben nem adjuk ki! Ha szeretnél, bármikor egy kattintással leiratkozhatsz levelezőlistánkról, mely egyúttal adataid törlését is jelenti a rendszerünkből. Hamarosan már kapod is az első motivációs löketet, addig is némi hasznos infó.

Ha nem kaptál visszaigazoló levelet, nézd meg a SPAM mappát!

Ha szeretnéd mindig, biztosan megkapni a motivációs levelemet, íme egy kis technikai segítség, aminek a máskor is hasznát veszed, hiszen ezzel a néhány kattintással a számodra fontos leveleket biztosan meg fogod kapni.

Vedd fel a motivacio@beszerzes.hu címet a címtáradba!

Ha a leveleinket meg szoktad kapni, akkor is érdemes felvenned a motivacio@beszerzes.hu és a beszerzes@beszerzes.hu feladókat a címtáradba, hogy a jövőben biztosan ne kerüljenek levélszemétbe a neked szánt levelek.

Ha Gmailt használsz

Ha nem kaptál visszaigazoló levelet a feliratkozásod után néhány perccel, nézd meg a Spam mappában! A levél megnyitásakor látni fogsz a tárgymező felett egy Nem spam feliratú gombot. Egyszerűen csak rá kell klikkelned.

Figyeld a piros nyilat:

Ezután a Promóciók fülre került a levél, nyisd meg ismét és a válasz gomb mellett, a kis lefelé mutató nyílra (Továbbiak) kattintva válaszd ki, hogy „Motiváció beszerzőknek hozzáadása a címtárhoz.” 

Mutatom:

 

Bízom benne, hogy sikeresen teljesítetted ezt a kis technikai kihívást! Hamarosan jelentkezem az első levéllel!

Békés, boldog beszerzést:

Südy György
ügyvezető tulajdonos, vezető tréner