Médiaajánlat

 

A beszerzés.hu médiafelületeit ide kattintva tekintheti meg.

Beszerzes.hu – hazánk legnagyobb beszerzői közössége.

A beszerzés.hu küldetése a hazai beszerzők online közösségének felépítése, a beszerzési kultúra fejlesztése egy professzionális, magas szakmai nívójú információs portál segítségével.

Az oldalon egyedülálló beszerzési tudástár található tanulmányokkal, áradatbázisokkal, beszerzési hírekkel, beszerzési naptárral.

A portál kitűnő lehetőséget nyújt közép- és nagyvállalatok elérésében egy olyan felületen, ahol valóban a beszerzési oldal képviselői, tehát a beszállítói döntések meghozói jelennek meg látogatóként, napi szinten.

 

A Beszerzes.hu szervezi meg rendszeresen a Beszerzői Bár-t mely az ország egyik legnagyobb létszámú beszerzési eseménye.

 

A Beszerzői Bár rendezvénysorozat célja személyesen is összehozni a beszerzes.hu olvasóit és partnereit, a hazai beszerzési vezetőket és beszerzőket egy könnyed szakmai de mégis kötetlen, ismerkedős-beszélgetős estre.

A Beszerzői Bár egy zártkörű VIP esemény – korlátozott létszámmal – melyre csak előzetes regisztráció alapján lehet jelentkezni.

 

Ha szeretne a beszerzés.hu oldalon vagy a Beszerzői Bár-on hirdetni, kérjen médiaajánlatot a beszerzes@beszerzes.hu e-mail címen!