Zoom kisokos – online tréningekhez

A beszerzés.hu képzéseit 2020. nyara óta online formában is meghirdetjük, ezek megvalósításához pedig a Zoom programját használjuk. Ha még nem találkozott ezzel a kis okos szoftverrel, letölthető összeállításunkban igyekszünk minden fontos részletet röviden bemutatni.

Mivel napjainkban egyre több az online meetingeket, videótelefon kapcsolásokat biztosító szolgáltatás (elég csak a Google Meetre, vagy a Microsoft mindenki számára elérhető Skype, vagy a komplexebb, főként vállalati célokra fejlesztett Teams alkalmazásaira gondolni), nem biztos, hogy mindenki találkozott már a Zoom-mal, és valószínűleg kevesebben vannak, akik már használták is (magán vagy üzleti célra).

Ezt felismerve készítettünk egy kisokost, ami segít a program megfelelő beállításában és tippeket ad a felhasználásához. Az összefoglaló letöltéséhez csak kattintson a lenti gombra:

A Zoom kisokos letöltése

Amennyiben további kérdése merülne fel az eszköz és annak alkalmazása tekintetében, írjon a support@beszerzes.hu címre. Ha szeretne egy éles tesztet a képzést megelőzően, azt is a jelzet címen kérhet. Egy előre egyeztetett időpontban erre is lehetőséget biztosítunk.