Flottát lízingel a METRO

A METRO Kereskedelmi Kft. a LeasePlan Hungária Zrt közreműködésével ünnepélyes keretek között adta át a 110 autóból álló flotta első 55 autóját.

A METRO a nemzetközileg bevált gyakorlatot követve külső cégre bízta a működésükhöz elengedhetetlen, de az alaptevékenységüktől idegen feladatok ellátását. Ily módon nemcsak költséghatékonyabb megoldást, de magasabb színvonalú szolgáltatást és fokozott hatékonyságot is elért ezen a területen a LeasePlan Hungária Zrt., hazánk egyik vezető flotta- és járműkezelője segítségével.

A választás a Fiat Grande Punto, 1.3 Multijet diesel, 5 ajtós modelljére esett. Az autók a bőséges alapfelszereltségen (ABS, 4 légzsák, övfeszítők, stb) túl minden olyan plusz felszereltséggel rendelkeznek, mint a manuális klímaberendezés, a fűthető, elektromosan állítható tükör, a magasságban állítható ülés és kormány, osztva dönthető hátsó ülések, ködfényszóró vagy a teljes értékű pótkerék, GPS és Bluetooth. Megnyugtató a Grande Punto kiforrottsága is, hiszen 2005 óta van gyártásban, masszív, megbízható modellt testesít meg, melyet a német ADAC statisztikák is bizonyítanak. A típus számtalan más európai márkát utasított maga mögé különböző teszteken. A szervízszolgáltatás minden megyeszékhelyen biztosított, a LeasePlan ‘Assistance’ szolgálata pedig egész Európa területén a rendelkezésükre áll, ha probléma adódik.

“A gépjárműparkok üzemeltetése folyamatos kihívásokkal teli feladat, melynek az a flottakezelő tud igazán megfelelni, aki hosszú távú, proaktív stratégiai partnerként viselkedik és a gépjárművek futását folyamatos nyomon követve rugalmas megoldásokat és költségoptimalizálási lehetőségeket kínál ügyfeleiknek” – vélekedik Roelof Hansman a LeasePlan vezérigazgatója. “Fontos számunkra, hogy egy ilyen sikeres vállalat, mint a METRO bizalmával tüntetett ki bennünket és hosszú távon egyedüli beszállítóként, teljes körű flottakezelési szolgáltatást nyújthatunk számukra, ettől az évtől már közel 200 autóra.” – tette hozzá a LeasePlan vezetője.

- H I R D E T É S -