1500 kisvállalkozó kapcsolatot keres

2010. október 6-án Budapesten 1500 mikro-, kis- és közepes vállalkozás részvételével, harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Kapcsolatépítő Nap.

A Vállalkozz Hatékonyan Klub által szervezett esemény célja, hogy olyan új üzleti kapcsolatok és együttműködések születését segítse, melyek révén a résztvevő kkv-k bővíthetik a piacukat és javíthatják hatékonyságukat.

Az üzleti kapcsolatépítésnek világszerte komoly kultúrája van, azonban ez semmiben sem hasonlít a hazánkban ismert “sógor, koma, jóbarát” elven működő protekcionizmusra. A jó üzleti kapcsolatrendszer az egyik leghatékonyabb és legolcsóbb vevőszerzési eszköz, amely kibővíti, esetenként megsokszorozza egy vállalkozás, különösen a kisvállalatok lehetőségeit.

“A Kapcsolatépítő Napon olyan cégeknek teremtünk fórumot, akik hasonló piacon tevékenykednek. Így együttműködve megnövelhetik a piacukat, végső soron több vevőhöz juthatnak, emellett új beszállítókra, megrendelőkre találhatnak és akár “beszerzési társulások” hozhatnak létre. Például a korábbi két Kapcsolatépítő Nap alkalmával több sikeres és máig működő mini-klaszter is alakult” – mondta Surányi Ferenc a Vállalkozz Hatékonyan Klub vezetője, vevőszerzési tanácsadó.

Hozzátette: a korábbi rendezvényeken rá kellett jönnünk, hogy a cégvezetők többsége nem tud hatékonyan üzleti kapcsolatot építeni, ezért számos új elemmel bővült a program, ami pótolja a hiányzó készségeket.

Nem csak a lehetséges partnereket garantálja a rendezvény, hanem együttműködési lehetőségek és példák, hatékony kapcsolatépítési módszerek kerülnek bemutatásra. Emellett számos szűk körű kapcsolatépítő program kerül megrendezésre az azonos célpiaccal rendelkező cégek számára, ahol kész öltetek közül választhatnak a résztvevők,
melyeket gyakorlatilag már csak meg kell valósítani.

Az egész napos programot szakmai kiállítás és vásár színesíti, valamint hatékony cégvezetési ismeretekről szóló szakmai előadások gazdagítják vevőszerzés, pénzügy és HR témában.