1500 kisvállalkozó kapcsolatot keres

2010. október 6-án Budapesten 1500 mikro-, kis- és közepes vállalkozás részvételével, harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Kapcsolatépítő Nap.

A Vállalkozz Hatékonyan Klub által szervezett esemény célja, hogy olyan új üzleti kapcsolatok és együttműködések születését segítse, melyek révén a résztvevő kkv-k bővíthetik a piacukat és javíthatják hatékonyságukat.

Az üzleti kapcsolatépítésnek világszerte komoly kultúrája van, azonban ez semmiben sem hasonlít a hazánkban ismert “sógor, koma, jóbarát” elven működő protekcionizmusra. A jó üzleti kapcsolatrendszer az egyik leghatékonyabb és legolcsóbb vevőszerzési eszköz, amely kibővíti, esetenként megsokszorozza egy vállalkozás, különösen a kisvállalatok lehetőségeit.

“A Kapcsolatépítő Napon olyan cégeknek teremtünk fórumot, akik hasonló piacon tevékenykednek. Így együttműködve megnövelhetik a piacukat, végső soron több vevőhöz juthatnak, emellett új beszállítókra, megrendelőkre találhatnak és akár “beszerzési társulások” hozhatnak létre. Például a korábbi két Kapcsolatépítő Nap alkalmával több sikeres és máig működő mini-klaszter is alakult” – mondta Surányi Ferenc a Vállalkozz Hatékonyan Klub vezetője, vevőszerzési tanácsadó.

Hozzátette: a korábbi rendezvényeken rá kellett jönnünk, hogy a cégvezetők többsége nem tud hatékonyan üzleti kapcsolatot építeni, ezért számos új elemmel bővült a program, ami pótolja a hiányzó készségeket.

Nem csak a lehetséges partnereket garantálja a rendezvény, hanem együttműködési lehetőségek és példák, hatékony kapcsolatépítési módszerek kerülnek bemutatásra. Emellett számos szűk körű kapcsolatépítő program kerül megrendezésre az azonos célpiaccal rendelkező cégek számára, ahol kész öltetek közül választhatnak a résztvevők,
melyeket gyakorlatilag már csak meg kell valósítani.

Az egész napos programot szakmai kiállítás és vásár színesíti, valamint hatékony cégvezetési ismeretekről szóló szakmai előadások gazdagítják vevőszerzés, pénzügy és HR témában.

Hirdetés

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..