Újraválasztották a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara elnökét

A Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara éves közgyűlésén a tagok újraválasztották a kamara elnökét, Mikola Gergelyt.

2011.június 1. (MTI)

A Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara (British Chamber of Commerce in Hungary – BCCH) szerdán közleményben arról tájékoztatta az MTI-t, hogy megtartotta éves közgyűlését, ahol a tagok újraválasztották Mikola Gergely elnököt és megszavazták a tanács tagjait az elkövetkező két évre, valamint elfogadták a 2010-es évi mérleget és módosították a testület alapszabályát is.
Mikola Gergely mandátumát három év elnökség után a elkövetkező két évre hosszabbították meg. A közlemény idézi az újraválasztott elnököt, aki azt mondta: legfontosabb előttük álló feladatnak azt tartja, hogy az eddigi, a gazdasági válság hatásait eredményesen kezelő lépések után a megváltozott gazdasági és vállalati környezet új igényeit megértsék, leképezzék új szolgáltatásokká és eseményekké.
Közölte azt is, hogy a kamara 2010-2011-ben is sikeres évet zárt, a kihívásokkal teli gazdasági környezet ellenére a szervezet megtartotta pénzügyi stabilitását, továbbfejlesztette külső és belső kommunikációját, valamint idén is csaknem 50 sikeres rendezvényt szervezett a tagok és partnerek számára.