Tovább bővül a Számlaközpont ügyfélköre

Számlaközpont Kft.: Elektronikus számlákat bocsát ki a Volvo, a Koch, és a Porsche Lízing is.

Dinamikusan bővül a Számlaközpont ügyfélköre, a hazai KKV-k mellett az elmúlt hetekben a Volvó Hungária Kft, a KOCH’s Hungária kft. és a Porsche Lízing is a társaságot választotta elektronikus számla szolgáltatójának.

Továbbra is dinamikusan bővül a Számlaközpont Kft. ügyfélköre, a hazai KKV-k mellett egyre több nemzetközi hátterű nagyvállalat is igénybe veszi a pécsi székhelyű e-számla prezentátor szolgáltatásait. Az elmúlt hetekben többek között a Volvó Hungária Kft, a KOCH’s Hungária kft. és a Porsche Lízing is a Számlaközpontot választotta szolgáltatójának. “Az adminisztráció könnyítése és a követelések átláthatóbb, gyorsabb kezelése azonnal jelentkezik az elektronikus alapú számlakibocsátás előnyeként e vállalati körben is” – összegzett Szőnyi György, a Számlaközpont Kft. ügyvezetője.
Az ügyfélkör bővülése mellett tovább nőtt az ügyfelek által elérhető alkalmazások köre is.

A társaság által kínált online számlázó programban lehetővé vált a kiállított számla mellé csatolt állományokat is feltölteni. Ilyenek lehetnek pl.: szállítólevél, marketing anyag, egyéb szöveges vagy képi fájl. A könyvelői program export funkcióval a számla befogadók egyetlen gombnyomással beilleszthetik számlaadataikat könyvelő programjukba. Lehetővé vált az automatikus fizetési emlékeztető küldése e-mail formájában azokról a számlákról, ahol a fizetési határidő 3 napon belül lejár és a számla az adatbázis szerint még nincs kiegyenlítve.