Németh Norbert újra a Sanomát erősíti

A szakember korábban 4 évig lapigazgatóként dolgozott a médiavállalatnál, most új pozíciójában az e-kereskedelmi területet veszi át. Németh Norbert 2011. szeptember 6-tól a Sanoma Media Budapest Zrt e-kereskedelem termékigazgatójaként az elektronikus kereskedelmi területet irányítja.
Németh több mint tíz éves szakmai pályafutásának utóbbi éveit itthon és külföldön egyaránt a tranzakciós területeken kamatoztatta.

Az internetes szakember a Kupon Világ operatív igazgatói pozíciójából érkezik vissza a Sanoma Media Budapest Zrt-hez. Ezt megelőzően, 2009 és 2011 között a londoni székhelyű Business Monitor International digitális marketing és e-commerce vezetőjeként tevékenykedett. A Sanománál 2005 és 2008 között internetes lapigazgatóként kilenc termékindításban működött közre, irányítása alatt 2007-2008-ban a Startlap volt az elsőszámú hazai internetes márka.

A Sanoma Media Budapest Zrt. a jövőben az eddiginél is nagyobb hangsúlyt fektet a tranzakciós területen beltöltött szerepének erősítésére. Ezért döntött úgy, hogy külön szakembert dedikál mind az e-kereskedelmi termékek, mind a digitális szolgáltatások (“classified” és “listings” termékek) élére. Az utóbbi igazgatója változatlanul Szigetvári József, míg az e-kereskedelmi területért a jövőben Németh Norbert felel.

Hirdetés