2011 beszerzési menedzsere

Az MLBKT, a Beszerzési Vezetők Klubja kezdeményezésére, alapelveiben rögzített törekvésektől indíttatva, 2011-ben negyedik alkalommal hirdeti meg “Az Év Beszerzési Menedzsere” díjat, ami pályázat útján nyerhető el.

Célkitűzések

  • A beszerzési szakterület művelésében, fejlesztésében kimagasló eredményeket elért szakemberek elismerése.
  • A beszerzési területen, a nemzetközi trendeknek megfelelő legjobb gyakorlatok hazai alkalmazásában élenjáró személyek, vállalatok megismertetése a szakmai közvéleménnyel.
  • Szakmai tradíciók kialakítása a beszerzésben.

Ki nyerheti el a címet?

Az a beszerzési területen vezető munkakörben dolgozó szakember, akinek az elmúlt időszakban jelentős szerepe volt egy hatékony beszerzési folyamat, illetve eredményesen működő beszerzési szervezet létrehozásában, melynek hatása vállalatánál és környezetében jelentős hatékonyság és versenyképesség javulást eredményezett és így megfelel a fenti célkitűzéseknek.

Jelölés

A jelölés történhet a munkaadó, egy szakmai szervezet vagy bármely magánszemély által a jelölő lap kitöltésével. A kiíró a pályázati eljárás során befogadja továbbá a beszerzési területen dolgozó vezető saját jelentkezését is. A pályázatot írásban kell eljuttatni az MLBKT Titkárságára (1061 Budapest, Király u. 12. vagy e-mailben: beszerzesimenedzser@mlbkt.hu). Az anyagnak tartalmaznia kell:

  • A jelölt nevét, beosztását, elérhetőségét, vállalatának nevét;
  • A jelölt rövid szakmai önéletrajzát, esetleges publikációit;
  • A jelölt eredményeit a beszerzés területén, szakmai előmenetelét és tevékenységét, az általa, illetve szervezete által elért konkrét eredményeket, ami alapján a javaslat/pályázat megfogalmazódott.

Várjuk kis- vagy közepes méretű vállalatoknál dolgozó szakemberek jelölését is!

A jelölés határideje: 2011. szeptember 15.

Letölthető fájlok és további információk ITT.