Dohányzókabinok, füstelszívó berendezések

Új termékcsoporttal mutatkozik be a Xeless Kft., a Toifor GLSS Kft. jogutódja.

A vállalat higiéniai szolgáltatásai mellett dohányzókabinok, illetve levegőtisztító berendezések forgalmazásával bővíti tevékenységét. Az új termékek – dohányzókabinok, dohányfüst elszívó berendezések Xellair márkanév alatt már elérhetőek a piacon.

A nemzetközi vállalatcsoport új termékeinek forgalmazását a 2012. január 1-én hatályba lépő nemdohányzók védelméről szóló törvénymódosítás befolyásolta.

H I R D E T É S

A Xeless Kft. fontosnak tartja a társadalmi szerepvállalást, az emberek egészségmegőrzését, ugyanakkor tisztában van azzal, hogy az új dohányzási törvény nem fogja leszoktatni az embereket a cigarettáról. A dohányzókabinok, dohányzópavilonok, dohányfüst elszívó berendezések és levegőtisztítók bevezetése megteremti a kulturált dohányzás feltételeit. A Xellair forgalmazását a Xeless Kft. kiterjeszti leányvállalataira is, tehát nem csak hazánkban, de Romániában, Bulgáriában és Lengyelországban is, bevezetésre kerülnek még az idén.

Hirdetés

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..