Az élenjáró beszerzési osztály 10 jele

Mennyire modern az Ön beszerzési osztálya?

A beszerzési funkció drámai változásokon ment keresztül az elmúlt néhány év során, hiszen a megváltozott vevői igények serkentik a szervezeti változásokat. A vásárlók gyorsabb, olcsóbb, jobb, még rugalmasabb és testreszabottabb termék- és szolgáltatás-elérhetőséget kívánnak. Ez egyre nagyobb terhet ró a beszerzési szakemberekre, akik a napi tevékenységeik során azzal szembesülnek, hogy egyre nehezebb eredményeket elérni az egymással szembenálló prioritások kereszttüzében. A modern szervezetek élenjáró beszerzési osztályai egyidejűleg igyekeznek költséget megtakarítani, eközben pedig a szervezet és a vevők számára fontos értéket is megőrizni, vagy akár növelni.

Mindezek eredményeképpen a beszerzési csapatok drámaian megváltoztak az elmúlt időszak során: egyre több felelősséget és még proaktívabb szerepet vállalnak annak érdekében, hogy hatékonyan befolyásolják a növekedésüket, és felelősségi körüket.

Csak regisztrált és  bejelentkezett olvasóknak szóló exkluzív tartalom.

H I R D E T É S

Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

Hirdetés

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..