TRANSLOG Connect Kongresszus 2012.11.28-29

A TRANSLOG Connect Kongresszus a közép-kelet-európai régió és a FÁK országok vezető iparágközi logisztikai és ellátási lánc menedzsment rendezvénye. A kongresszuson az FMCG, autó-, elektronikai-, gyógyszer- és élelmiszeripar, illetve a legnagyobb élelmiszer és egyéb jellegű kiskereskedő vállalatok több mint 500 döntéshozója találkozik, hogy betekintést nyerjen a logisztika legújabb perspektíváiba, tapasztalatot cseréljen kulcsfontosságú szakmai kérdésekben, valamint megtalálja a cége számára szükséges szolgáltatás beszállítóját.

A legfrissebb szakmai ismeretek

A TRANSLOG Connect előkészítését vezető helyi és regionális szakmai szervezetek segítik, emellett a kongresszus európai szintű médiatámogatottságot élvez. A Program Tanácsadó Testület – melynek tagjai vezető nemzetközi cégek ismert és elismert szakértői – biztosítja a minőségi konferenciaprogram összeállítását, amely betekintést nyújt a legnaprakészebb piaci trendekbe logisztika, termelés, beszerzés, IT, szállítmányozás, raktározás és ellátási lánc menedzsment témakörökben.

Hirdetés

 

Előre egyeztetett üzleti találkozók

Ezen felül a találkozó remek lehetőség a helyi és nemzetközi logisztikai megoldásokat nyújtó vállalatok számára, hogy termékeiket, szolgáltatásaikat közvetlenül a döntéshozóknak mutathassák be. Minden résztvevő logisztikai beszállító a résztvevő iparági szakemberek igényeinek és érdeklődési körének megfelelően kerül kiválasztásra a rendezvény előtt.

Néhány héttel a kongresszus előtt válik elérhetővé a TEG online Meeting Scheduler a résztvevő beszállítók és végfelhasználók számára, lehetőséget biztosítva számukra, hogy egyéni programjukat interaktív módon, már a rendezvény kezdete előtt kialakíthassák. A felhasználók egyéni jelszóval léphetnek be a weboldalra, ahol kiválaszthatják a számukra legfontosabb előadásokat ill. egyéb kapcsolódó programokat, valamint megszervezhetik személyes üzleti találkozóikat.

 

További kapcsolatépítési lehetőségek

Ezen felül a további programok, például a rendkívül elegáns és komfortos környezetben felszolgált ebéd, vagy az első napon megrendezésre kerülő exkluzív koktélfogadás biztosítanak kiváló alkalmat minden résztvevő számára további kapcsolatépítésre. Ezen kívül a rendezvény keretein belül egyedülálló lehetőség nyílik piacvezető cégek helyi logisztikai centrumaiba történő látogatásokra, melyre a helyet szintén a rendezvény előtt, a Meeting Scheduler weboldalon foglalhatják le az érdeklődők.

 

A TRANSLOG Connect Kongresszus legközelebb 2012. november 28-29-én kerül megrendezésre a budapesti *****Corinthia Grand Hotel Royalban. Ne szalassza el a lehetőséget szakmai ismeretei bővítésére, kapcsolatépítésre és tapasztalatcserére, amelyet a régió vezető logisztikai rendezvényén való részvétel biztosít.

 

További információért közép-kelet-európai logisztikai kongresszusról kérjük keresse fel a rendezvény weboldalát.