Pioneers Festival Bécsben

A Nemzeti Külgazdasági Hivatal Enterprise Europe Network osztálya örömmel ajánlja figyelmébe a 2013. október 30-31. között, Bécsben megrendezésre kerülő Pioneers Festival elnevezésű nemzetközi kapcsolatépítési konferenciát.

Az esemény a közép-európai, innovatív startup világ vezető rendezvényeként tartják számon. Az program célja, hogy a régió vezető vállalkozóinak, vállalatvezetőinek, befektetőinek és innovátorainak biztosítson kapcsolatépítő eseményt annak érdekében, hogy népszerűsítse a jövő innovatív technológiáit és segítse a piacon résztvevőket értékes kapcsolatok kialakításában. 
 
Regisztráció és jegyvásárlás onlinehttp://pioneers.io/festival/tickets/buy
 
A HITA Enterprise Europe Network a LOFFICE Coworkinggel együttműködésben az első 50 fő részére ingyenes buszos oda- és visszautazást biztosít, a szállásfoglalás és költségei a résztvevőket terhelik (lehetőségek a honlapon). Ha a HITA és a LOFFICE által biztosított buszos kiutazást szeretné igénybe venni, azt kérjük, az alábbi linken történő regisztrációval jelezze felénk: http://pioneersfestival.questionpro.com
 
Reméljük, Önt is a résztvevők között köszönthetjük a Fesztiválon! 
 
Hirdetés