A Beszerzési Világszövetség magyar szakembernek ítélte oda 2016-ban a Lewis E. Spangler – Purchasing Professional Award díjat – adta hírül az MLBKT.

Chikán Attila, az MLBKT elnöke, Giltán Tivadar, a Beszerzési Vezetők Klubjának elnöke és Kovács József Bernát a díjjal.
Chikán Attila, az MLBKT elnöke, Giltán Tivadar, a Beszerzési Vezetők Klubjának elnöke és Kovács József Bernát a díjjal.

A díjat olyan vállalati szakemberek nyerhetik el, akik magas szintű elkötelezettségről tettek tanúbizonyságot, valamint hozzájárultak a beszerzési szakma fejlesztéséhez, az ismeretek átadásához.

A díjazott a Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft.-nél 2001-ben kezdte tevékenységét anyaggazdálkodási vezetőként, 2005 óta pedig a beszerzési vezető pozíciót tölti be. Vezetése alatt a cég beszerzési szervezete egyszerű végrehajtóból a vállalati értékteremtés fontos szereplőjévé lépett elő. Felkészült mérnökként elérte, hogy a beszerzésért felelős csapatot ma már a termékfejlesztés korai fázisában bevonják a vállalati folyamatokba. A szakember évek óta tagja az MLBKT Beszerzési Vezetők Klubjának, rendszeresen tart előadásokat szakmai fórumokon. 2015-ben Kovács József Bernát elnyerte az MLBLT Év Beszerzési Menedzsere díját.

Az MLBKT a Beszerzési Világszövetségben (IFPSM) betöltött tagsága révén 2016 nyarán jelölte Kovács József Bernátot a Lewis E. Spangler – Purchasing Professional Award díjra, melynek odaítéléséről ősszel döntöttek.

A beszerzés.hu szerkesztősége gratulál a díjhoz!

- H I R D E T É S -