Az E.ON immár kilencedik alkalommal ismerte el a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtó beszállítóit. A vállalatcsoport idén hét kategóriában osztotta ki a díjakat összesen 15 hazai cégnek.

Az energiaszolgáltató célja, hogy a beszállítók rendszeres elismerésével megmutassa, a hazai vállalkozások is a nemzetközi sztenderdeknek megfelelő, innovatív és sikeres szolgáltatást nyújtanak.

Az E.ON hosszú ideje elkötelezett a magyar piac és a fenntartható, biztonságos energiaszolgáltatás iránt, és fontos számára, hogy olyan partnerekkel dolgozzon, akik a vállalat működéséhez hasonlóan a minőséget, a megbízhatóságot és az innovációt képviselik. Éppen ezért indította újtára 2009-ben az E.ON Év beszállítója díjat a kiemelkedő teljesítményt nyújtó partnerei részére. A vállalat az elismerést minden évben azon beszállítóknak adja oda, akik folyamatosan magas színvonalon, a szerződésekben meghatározott feltételek szerint végzik beszállításaikat, és külön erőfeszítéseket tes znek a hatékonyabb együttműködés érdekében. A díjak odaítélésekor fontos szempont volt a komplex szállítói értékelési rendszer, valamint az igénylők és a beszerzők személyes megítélése.

Az E.ON csoport helyi termék- és szolgáltatás-beszerzései 2016 folyamán több mint 55 milliárd forint bevételt eredményeztek a beszállító cégek oldalán, amelyek 92 százaléka magyar többségi tulajdonú vállalkozás.

“Vállalatunk célja egy magasabb szintű együttműködés kialakítása, valamint a tudásmegosztás adta lehetőségek felhasználása. Ma már nem csupán energiát szolgáltatunk, hanem kényelmet, biztonságot és zöldebb jövőt. Ehhez keressük a partnereinket, és nagy öröm számomra, hogy meg is találtuk őket.” – mondta Dr. Fekecs Béla Zoltán, az E.ON Hungária Zrt. beszerzési és ingatlangazdálkodási igazgatója.

- H I R D E T É S -

A munkavédelmi kategóriában az idei évben 3 díjazott volt, akiket a munkavédelem területén elért teljesítményük, illetve aktivitásuk alapján választottak ki a partnercégek közül.

Az eredmények:

I. Anyag beszállítók

Kategória: Hálózati anyagok 100 m HUF feletti forgalom

díj: SW Umwelttechnik Magyarország Kft.
oklevél: Lábatlani Vasbetonipari Zrt.

Kategória: Hálózati anyagok 10 – 100 M HUF közötti forgalom

díj: Varga & Sons Kft.
oklevél: TEXOR Műanyagipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

II. Szolgáltatás beszállítók

Kategória: Hálózati kivitelezés

díj: LAVILL Kft.
oklevél: VILLKÁSZ Kft.

Kategória: Hálózati tervezés

díj: Sámavill Kft.
oklevél: Simon László, egyéni vállalkozó

Kategória: Alállomási tevékenység

díj: SIEMENS Zrt.
oklevél: ABB Kft.

Kategória: Mérésügyi tevékenység

díj: Jano-Generál Kft.
oklevél: Bo-Villám Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.

III. Indirekt beszállító

díj: FM-sys.hu Kft.
oklevél:Ferro Sped 2000 Kft.
oklevél: PBS

IV. Munkavédelmi díj

díj: WATT-ETA Kft.
oklevél: Szer-ma-vill Kft.
oklevél: Delta-Makadám Kft.

Hirdetés