Alkuversennyel zárult a profiknak szóló beszerzési tárgyalástechnikai tréning

A Südy Consulting és a Beszerzés.hu professzionális, kifejezetten tapasztalt beszerzőknek szóló tárgyalástechnikai képzése minden alkalommal egy speciális alkuversennyel zárul. A múlt heti tréningen megtartott verseny győztese Csépányi-Papp Gábor, az Erie Scientific Hungary Kft. beszerzője lett.

Csépányi-Papp Gábor

Csépányi-Papp Gábor 2014 óta dolgozik az amerikai Thermo Fisher Scientific magyar leányvállalatánál, az Erie Scientific Hungary Kft.-nél beszerzőként. A magyar gyáregység mikroszkóp tárgylemezekkel látja el a világot. Gábor korábban a Norauto Hungary Kft.-nél dolgozott termékmenedzserként és áruház igazgató helyettesként. Diplomáját a Budapesti Gazdasági Főiskola szolgáltatásmarketing szakirányán szerezte.

A versenyen a résztvevők kreativitását, reakcióképességét és proaktivitását értékelik egy beszerzési ártárgyalás szimulálásával. A játékos verseny segítségével folyamatosan visszajelzéseket gyűjtünk arról is, hogy mennyire volt hatékony az intenzív, két napig tartó tréning. A tapasztalatok alapján folyamatosan tudjuk fejleszteni az oktatási módszertanunkat. A résztvevőknek pedig lehetőségük nyílik támogató szakmai környezetben kipróbálni a lehető legtöbb új technikát, amiket a képzésen egyesével már elméletben és gyakorlatban is elsajátítottak – mondta el a versenyről Südy György vezető tréner.

A következő Beszerzési tárgyalástechnika PROFESSZIONÁL tréningre ősszel kerül sor. Bár még nincs kitűzött dátum, a program létszámkerete már most csaknem betelt.