Kérdőíves felmérés a beszerzés vállalaton belüli helyzetéről

Wittinger Mária Magdolna a Budapesti Corvinus Egyetemen készülő doktori disszertációjához kérdőíves felmérést végez a beszerzés vállalati pozíciójáról. A kutatás célja, hogy benchmark adatokat gyűjtsön, másrészt javaslatokat fogalmazzon meg a beszerzés legitimitásának és stratégiai pozíciójának erősítéséhez.

Wittinger Mária Magdolna

A vizsgálattal elsősorban a magyarországi beszerzési vezetők, valamint beszerzési szakemberek véleményét igyekszik összegezni, az eredményeket pedig a további kutatás során is figyelembe veszi.

Az anonim kérdőív – melynek kitöltése körülbelül 15 percet vesz igénybe – ide kattintva érhető el. (A kérdőív nyelve angol és magyar.)

A kérdőív feldolgozását követően több elemzés is készül majd, melyek a beszerzes.hu közössége számára is hozzáférhetők lesznek. Épp ezért arra kérjük, ha van ideje, töltse ki a kérdéssort, és ha azt hasznosnak ítéli, küldje tovább beszerzéssel foglalkozó munkatársainak is.

Ha további kérdése lenne a kérdőívvel kapcsolatban, küldje el Wittinger Mária Magdolna részére a mariamagdolna.wittinger@uni-corvinus.hu email címre.