Közép-kelet-európai e-beszerzési csúcs április 18-án – 50%-kal olcsóbban

A Mercateo idén második alkalommal szervezi meg a Közép-kelet-európai e-Beszerzési Csúcstalálkozót. A beszerzési szakma április 18-ára összehívott regionális találkozója nemzetközi előadókkal és színvonalas előadásokkal várja az érdeklődő közönséget.

A rendezvény fő témája a beszerzés digitalizálása, a beszerzés 4.0 lesz, különös tekintettel a perembeszerzés kihívásaira a közép-kelet-európai régióban. A konferencián nemzetközileg elismert előadók és a beszerzési szakma tapasztalt vezetői ismertetik a témát érintő legjobb gyakorlatokat, trendeket, válaszokat keresve és kínálva az e-beszerzés aktuális kihívásaira, mindez szinkrontolmácsolás (német, angol, magyar, szlovák) kíséretében.

Hirdetés

A magyarországi előadók között dr. Bod Péter Ákos gazdaságpolitikai szakértő a közép-kelet-európai országok gazdasági útkereséséről beszél majd, előadást tart Dominek Ákos, akit 2016-ban az Év Beszerzési Menedzserének választottak, valamint Horváth Tamás, aki 2017-ben nyerte el ezt a címet. A nemzetközi előadók között dr. Marcell Vollmerrel, az SAP Ariba digitális vezetőjével és Martin Jonastikkal, az IKEA Austria beszerzési menedzserével is találkozhatnak a résztvevők. A részletes program itt tekinthető meg.

A konferencia helyszíne ismét a szlovákiai Somorján található X-bionic Hotel Energy konferencia központ.

A beszerzés.hu olvasói féláron regisztrálhatnak!

Regisztrálni legkésőbb 2018. március 23-ig lehet a konferencia oldalán. A Beszerzés.hu-ra hivatkozva a jelentkezők 50%-os kedvezményt kapnak a részvételi díjból! A regisztráció során a “Honnan értesült a konferenciáról?” rovatban kell feltüntetni a beszerzés.hu-t a kedvezményes árhoz.