2017 TOP irodai forgószékei

Ha te is azok közé tartozol, akik igazán jó forgószéket keresnek, akkor előbb-utóbb felteszed nekünk a kérdést: melyik a legjobb székünk? Erre a kérdésre keressük a választ eddigi idei tapasztalataink alapján.

Kinek mi a jó?

Kezdjük először is azzal, hogy eláruljuk: mindenkinek más lesz a tökéletes széke.

Ergonomikus kínálatunkban pontosan ezért van ennyire sok szék – olyan székek, melyeket máshol meg sem találsz. Biztos, hogy a számodra tökéletes társ is itt rejtőzik valahol, csupán meg kell keresnünk.

A két kedvenc szempontunk székvásárlás során az egészség és a legjobb ár/érték arány. Az utóbbi években folyamatosan nő azoknak a tábora, akik már egyik vagy másik, netán mindkét imént említett szempont szerint keresnek széket. Ez nagy sikerélmény számunkra, hiszen régóta ezért dolgozunk.

Melyek most a legegészségesebb székek?

Ebben a tekintetben nincs változás a korábbi évekhez képest: ergonomikus eladási listáinkat továbbra is az aktív ülést garantáló SpinaliS székek vezetik, azon belül is a SpinaliS Hacker a slágertermék. Szorosan követi őt a SpinaliS Ergonomic és a SpinaliS Spider.

A SpinaliS ergonomikus forgószékei: a Hacker, az Ergonomic és a Spider

Számunkra is kisebb meglepetést okozott, hogy az idei nyár egyik sokat keresett különlegessége lett a SpinaliS Rodeo , mely az 1999 óta gyártott székcsalád legfrissebb és legvagányabb darabja.

A Rodeo is hordozza magában az aktív ülés minden előnyét, vagyis gyakorlatilag időkorlát nélkül használható folyamatosan, akár napi 10-12 órában is, és hosszabb, évtizedes távon sem okoz gerincbántalmakat, sőt a kialakult panaszokat is enyhítheti.

Ha azt hitted, hogy a sima ülőlap vagy a háttámla elengedhetetlen kelléke egy széknek, akkor ideje újragondolnod a kérdést és kipróbálni bemutatótermünkben egy Rodeo-t!

Költséghatékony igáslovak az irodában

Amikor 2016-ban végignéztünk a klasszikus irodai használatra szánt forgószékek piacán, erős hiányérzetünk támadt. Nem volt egy olyan széles skálázhatósággal rendelkező, több modellel és opcióval is bíró székcsalád, amire az átlagosnál több garanciát adhatunk és nem is kerül vagyonokba.

Hogy a problémát megoldjuk, felderítő útra indultunk, így kerültek tavaly kizárólagos hazai forgalmazásban hozzánk az Emagra cseh gyártmányú székei. 2017 pedig már az Emagrák igazi térhódításáról szólt.

De miért tudták ilyen sikeresen megostromolni az igényes irodákat az Emagra-székek?

  • 5 év garancia – ez ma kiemelkedő a magyar piacon
  • verhetetlen ár-érték arány: a garanciaidőre lebontva az Emagra székek minden másnál költséghatékonyabbak
  • gerinckímélő, vadonatúj tervezés – a legjobb szinkronmechanikákat rakjuk az Emagra-székedbe
  • széleskörű opciók: ülésmélység, karfák, fejtámlák, csillagok, liftek – ezek mind cserélhetőek, ahogy szeretnéd
  • hálós dizájn: könnyű, jól szellőzik és tartós
  • európai minőség: ülj bele egy Emagrába és megtapasztalod, milyen a jó forgószék

Melyek voltak a legnépszerűbb modellek?

A bevezetés óta trónbitorló Emagra Zen X5 mellé idén megérkezett talpig net-hálós NET X5M is, amit már csak a Yoga X8 tudott megszorongatni.

A Zen X5, a NET X5M és a Yoga X8 ergonomikus forgószékek

Ezeket a modelleket igen nagy számban értékesítettük köszönhetően annak, hogy beszerzésük után nem csak egészséges és kényemes ülést garantálnak, de 5 év nyugalmat is adnak: 5 évig garantáltan nem lesz gondod a székeddel, hiszen profi székszervizünk a teljes garanciaidő alatt gondoskodik az esetleg felmerülő problémákról.

Az örök slágerek

Nem feledkeztünk meg az örök slágertermékekről sem.

Itt van rögtön az Ergohuman, mely a Föld szinte bármely országába utazva egyet jelent a modern irodaszékkel. 5 kontinensen forgalmazzák a súlyhoz állítható szinkron mechanikával rendelkező, teljesen hálós ülőfelületű változatát több dimenzióban állítható karfákkal és fejtámlával.

A futurisztikus megjelenést a krómozott alkatrészek teszik teljessé. Ki ne szeretne egy ilyet az irodájába? Nem is volt nehéz megtartania az összesített harmadik helyezését.

Kánikulában ismerszik meg a jó szék

Az igazán meleg nyárra való tekintettel sokan kerestetek kifejezetten jól szellőző hálós székeket is, ezekről külön oldalt állítottunk össze, amit ide kattintva érhetsz el.

A NET-hálós háttámlák nem csak azért hódítottak akkora teret 2017-ben, mert nem izzadsz beléjük, hanem mert sokkal tartósabbak, mint a szövetezett háttámlák, emellett könnyebben állítható a bennük levő, szabadon mozgó gerinctámasz és sokkal kevésbé nyomják össze az apró irodai teret megjelenésükkel.

Próbára bátorítunk téged is!

Hosszú évek tapasztalata mondatja velünk: a számodra legjobb megoldás létezik, csak talán még nem ültél bele.

Nálunk ezt megteheted. Hétköznapokon 10 és 18 óra között várunk a Szekszárdi utca 13. szám alatti bemutatótermünkben, ahonnan akár azonnal haza is viheted a számodra legjobb modellt.

Ha megfontoltan szeretnél dönteni, bármelyik székünket kérheted egy hetes ingyenes helyszíni próbára! Részletekért kattints ide.

Szponzorált tartalom