Az év beszerzőjét és az év beszerzési csapatát keresi az MLBKT

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) és tagozata, a Beszerzési Vezetők Klubja ismét keresi az év legtehetségesebb beszerzőjét, most először az év beszerzési csapatát is díjazzák! A jelöléseket és ajánlásokat szeptember 10-ig várja a szakmai szervezet.

Az MLBKT tagozatának, a Beszerzési Vezetők Klubjának (BVK) kezdeményezésére immár tizenegyedik alkalommal hirdeti meg az Év Beszerzési Menedzsere díjat, de idén – a szervezet történetében először – az Év Beszerzési Csapata díjra is pályázatot írt ki.

Ki lehet az Év Beszerzési Menedzsere?

A díj alapítóinak célja a beszerzés területén kimagasló eredményt elért szakemberek elismerése, valamint ezen keresztül a nemzetközi trendekhez is illeszkedő fejlesztések, gyakorlatok és ezeket megvalósító hazai vállalatok/vállalkozások bemutatása a szélesebb szakmai közönséggel.

A díj elnyerésére annak a jelöltnek van esélye, aki mint vezető beosztású beszerző a beszerzési szervezett hatékony megszervezésével és a kapcsolódó folyamatok kialakításával nagyban hozzájárult vállalata fejlődéséhez.

A jelölés történhet a munkaadó, egy szakmai szervezet vagy bármely magánszemély által a jelölő lap kitöltésével. A kiíró a pályázati eljárás során befogadja továbbá a beszerzési területen dolgozó vezető saját jelentkezését is.

Az Év Beszerzési csapata

Ezzel az első alkalommal meghirdetett díjjal az MLBKT, valamint a BVK azokat a beszerzési csapatokat szeretné jutalmazni, akik egy-egy területen – legyen az új technológiák meghonosítása, innovációk bevezetése, a beszállítói hálózat fejlesztése, a felmerülő kockázatok kezelése, valamint a fenntarthatóság szemléletmódjának hatékony érvényesítése – kiemelkedő teljesítményt értek el.

A díjra bármekkora és bármilyen hátterű beszerzési csapat jelölhető. A jelölés itt is történhet a munkaadó, szakmai szervezet, vagy akár magányszemély részéről, de fontos, hogy a jelölteket értesítenie kell erről.

A pályázat részletei

A jelöléseket szeptember 10-ig várjak, az azokhoz kapcsolódó pályázatokat pedig a Beszerzési Vezetők Klubjának (BVK) vezetősége bírálja el és tesz javaslatot a nyertes pályázó személyére, míg a végső döntést e javaslat alapján az MLBKT elnöksége hozza meg.

A szervezet a döntési kritériumokat is közzé tette, ezzel is segítve a pályázati anyagok összeállítását, a hangsúlyok kijelölését.

Az eredményhirdetésre az MLBKT éves kongresszusán (Siófok, 2018. november 14-16.) kerül sor, melyre a díj nyertesi is meghívást kapnak.

A pályázatok részletes kiírása a linkek alatt érhető el:

- H I R D E T É S -