TOP 3 hálós forgószék

Hallott már a hálós forgószékekről? Ez az irodai széktípusnak egyre népszerűbb a felhasználok között – pont a háló alkalmazásából adódó előnyöknek köszönhetően. Ha esetleg nem találkozott volna még vele, partnerünk írásában az előnyök összegzése mellett most a három legjobb hálós forgószékkel is megismerkedhet. (Szponzorált tartalom)

Miért érdemes hálósba ülni?

És egyébként is: miért adunk el egyre több hálós forgószéket? Csak mert szép? Vagy valóban hasznos is? Lássuk!

A hálós forgószékek NET-hálója sosem megy tönkre: Hidd el nekünk, az űrhajózásban használják ezeket az agyagokat, sosem nyúlnak ki. Évek múltán sem lesz vele semmi gondod.

A háló mindig optimálisan tart: A szivacsos, hagyományos háttámlákkal szemben a hálós kialakítás egyenletesen támaszt, és ott a legerősebben, ahol a legnagyobb a nyomás. Éppen ezért sokkal egészségesebbek a derekadnak is. Mondjuk úgy: beépített deréktámasz.

A háló légies, könnyed, helytakarékos: A hálós forgószékek sokkal kecsesebbek, légiesebbek, ráarásul kisebb helyet is foglalnak az irodádban. Egy hálós háttámla teljesen fel tudja szabadítani egy apróbb irodában a teret, szinte kitágítva azt.

A háló nyáron sokkal komfortosabb: A NET-háló nem hagyja, hogy beleizzadj: mindig légáteresztő marad, minden körülmények között. Ez azt jelenti, hogy nyáron nem fogsz beleizzadni a székedbe, nincsen több átizzadott ing és kellemetlen szagok sem.

És most lássuk, mire vágyik mindenki…

 

TOP 3 hálós forgószék

1) Emagra Lotus X2

Bár az Emagra csak idén lépett a hazai piacra, 5 év teljes körű garanciájával, modern tervezésével, hálós háttámlájával és a választható karfákkal illetve fejtámasszal hamar sztár lett. Mindehez ráadásul az egyik legjobb ár/érték arány társul, ami egyáltalán csak eszünkbe jut. Keresve sem találhatsz a Lotusnál jobb munkatársat, mert pénztárcakímélő módon fog segíteni napi teendőidben. És el ne felejtsük: a háló színét is te választhatod meg!

2) SpinaliS Ergonomic

Az Ergonomic-nak szinte csak az “egyik” legjobb tulajdonsága az, hogy kiválóan szellőző, erős hálós háttámlát kapott, emellett ugyanis kiválóan óvja gerinced épségét. Aktív ülést biztosít, ami azért válik hasznodra, mert a gerinc egyenletes terhelése mellett törzsizmaidat is visszaerősíti, ezzel végső soron saját magad éred el az egészséges tartást. A háló egyébként egy elnyűhetetlen fém vázon foglal helyet, plusz deréktámasz-sávval, hogy ha hátradőlsz, akkor is teljes kényelmet élvezhess. A háló színe természetesen itt is választható.

3) Ergohuman

Ha egyszer beleülsz, kipróbálod, beállítod a saját igényeidnek megfelelően, soha nem is akarsz majd más irodai széket, csak NET hálósat. Feszes, tökéletesen ellentart minden ponton, emellett nem koszolódik és hibátlan a szellőzése is. 3 év teljes körű garancia jelzi, hogy a tervezésen túl a kivitelezés minősége is prémium.

Érdekel a többi is? Számtalan kiváló hálós székünk vár még rád, ide kattintva pedig tallózhatod is őket!

Irodabutik