Idén segítünk valami hasznosat a fa alá rakni

Karácsony? Ajándékozás? Miért ne gondolhatnánk ilyenkor is az egészségünkre? Ha Ön is ülő munkát végez, érdemes partnerünk karácsonyi ajánlatát megnéznie! (Szponzorált tartalom)

Elég a felesleges bögrékből, parfümökből és ajándékutalványokból. Karácsonykor lepd meg szeretteidet, vagy saját magadat valami olyannal, ami megváltoztatja az egész eddigi életeteket.

SpinaliS székeinknek hála elfelejtheted a mindennapos hát- és derékfájást, hiszen ezek a székek úgy vannak kialakítva, hogy biztosítsák neked és a számodra fontosaknak az aktív ülést.

Mit is jelent az aktív ülés?

  • Az aktív ülés során az ülőlap 100%-ban követi a mozgásodat,
  • ami segít abban, hogy a gerinced ne hajoljon meg deréktájon,
  • ezzel kiküszöbölhető a gerincsérv.

Lassan a testtel!

Nem elég csak megajándékozni valakit egy gerincbarát SpinaliS székkel, tudni kell használni! Ahhoz, hogy az aktív ülés hatásos legyen, több szempontot is figyelembe kell vennünk:

  1. Helyesen vedd használatba a SpinaliS széket.
  2. Adj időt a testednek, nem várhatod el tőle, hogy a több éves rossz ülést elfelejtse és azonnal alkalmazkodjon.
  3. Az izomláz nem rossz! Ebből tudod, hogy valamit jól csinálsz.

A mi Jézuskánk is tartogat számodra meglepetést, hiszen: a kezed alá dolgozunk ingyenes szállítással, rugalmas logisztikával és 40 napos pénzvisszafizetéssel.

Nincs mibe csomagolni?

Ebben is segítünk, hiszen minden karácsonyra vásárolt SpinaliS székhez ajándékba adunk egy tekercs mintás csomagolópapírt (kérd rendeléskor! :)).

Próbáld ki, még Karácsony előtt!

Látogass el bemutatótermünkbe és teszteld székeinket. Kollégáink segítenek kiválasztani a megfelelőt és megtanítanak a helyes használatra.

Emellett egy több napos helyszíni próbával is megajándékozunk: ennek keretein belül kiszállítjuk irodádba, vagy otthonodba a kiválasztott széket, és egy teljes hétig élvezheted az aktív ülést! Ez idő alatt a tested beleszokik a helyes ülésbe és garantáljuk, hogy többet látni sem akarod majd a régi irodai széked.

Ne aggódj Karácsony után se!

A több napos helyszíni próba mellett 40 napos pénz visszafizetési garanciát is vállalunk. Ha bármilyen okból nem felelne meg az ajándék, visszahozhatod!

Ne habozz!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és bízd magad szakértőinkre!

Szaküzletünk a 1138 BP. Szekszárdi utca 13. Szám alatt hétköznapokon 10 és 18 óra között vár. Térj be hozzánk, hogy kipróbálhasd a SpinaliS székeket.

Karácsonyi nyitva tartásunk: az ünnepeket megelőző héten (december 17. és 21. között) minden nap rendes nyitva tartással várunk!

Ha már most pontosan tudod, melyikre vágysz, akkor kínálatunkból kiválasztva a “Próbaszéket kérek” gombbal igényelheted, vagy a 06-1-272-0480-as számon is felveheted velünk a kapcsolatot.

Hirdetés