Kell egy csapat! Avagy hogyan motiváljuk a beszerzőket videóval?

Hányszor érezted már azt, hogy beszerzőként sokkal többet kell bizonygatnod feladatod jelentőségét, mint a többi terület dolgozójának? A beszerzőknek is szüksége van arra, hogy elismerjék és megbecsüljék, ebben pedig sokat segíthet egy magabiztos csapat, valamint egy ügyesen alkalmazott eszköz. Lássuk, mit találtak ki erre a Bayernél!

Valószínűleg a fenti gondolat is közrejátszott abban, hogy a Bayer indirekt beszerzőinek budapesti találkozója alkalmával elkészült a lenti a videó, amely a beszerzők által elért eredmények mellett főként azt igyekszik megmutatni, mennyire erős, motivált, elhivatott és összetartó csapatról is van szó.

Önvállveregetés? Igen az! Szükség van rá? De még mennyire! Az egészséges önkép, és egy összetartó csapat segíthet igazán megvívni a belső harcokat. Ennek megteremtésére pedig sokféle eszközt felhasználhatunk – a videó nem is tűnik a legrosszabbnak.

 

Mi a véleményed? Írd meg! Nálatok is készült hasonló? Küld el a linket a beszerzes@beszerzes.hu címre! Kíváncsian várjuk! 🙂

Ha többet akarsz megtudni a beszerzési marketing témájáról, ha úgy érzed, szükséged van arra, hogy a cégen belül jobban megértsék, mennyire összetett és fontos a beszerzők munkája, de még nincs ehhez megfelelő eszközöd, írj nekünk az ertekesites@beszerzes.hu címre.

Képzésünkön felkészítünk arra, miként védd jobban a saját és a beszerzési terület pozícióját úgy, hogy közben egy pillanatra sem téveszd szem elől a cég érdekeit.

- H I R D E T É S -