Ki lesz az idei év beszerzője és beszerzési csapata?

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) és tagozata, a Beszerzési Vezetők Klubja idén is keresi az év legtehetségesebb beszerzőjét, valamint legjobb beszerzési csapatát! Mindkét címre szeptember 15-ig lehet nevezni.

Idén már tizenegyedszerre hirdették meg az Év Beszerzési Menedzsere díjat, az Év Beszerzési Csapata címért pedig második alkalommal lehet versenybe szállni. A szakmai zsűri által odaítélt címeket az MLBKT november 13. és 15. között Siófokon megrendezésre kerülő éves konferenciáján vehetik át a nyertesek.

Hirdetés

Az Év Beszerzési Menedzsere

A már több mit egy évtizedes hagyománnyal rendelkező díj célja a beszerzés területén kimagasló eredményt elért szakemberek elismerése, valamint az általuk bevezetett fejlesztések, gyakorlatok bemutatása a szélesebb szakmai közönséggel.

A díj azon vezető munkakörben dolgozó szakembereket célozza, akinek az elmúlt időszakban jelentős szerepe volt egy hatékony beszerzési folyamat, illetve eredményesen működő beszerzési szervezet létrehozásában.

A jelölés történhet a munkaadó, egy szakmai szervezet vagy bármely magánszemély által, de a kiíró a pályázati eljárás során befogadja továbbá a beszerzési területen dolgozó vezető saját jelentkezését is.

Az Év Beszerzési Csapata

E díj célja, hogy a beszerzési szakterület művelésében, fejlesztésében kimagasló eredményeket elért csapatok, szervezetek is végre megfelelő szakmai elismerésben részesülhessenek.

A szervezők olyan csapatok jelentkezését várják, akik új technológiák használata és innovatív ötlet bevezetése, a beszállítói hálózat fejlesztése, a beszerzési kockázat kezelése, a beszerzési szervezet átalakítása, vagy a társadalmi szerepvállalás és fenntartható szemléletmód bevezetése területeken kimagasló eredményt értek el, és amelyeket érdemes példaként a beszerzési szakmai közösség elé tárni.

A díjra bármekkora és bármilyen hátterű beszerzési csapat jelölhető. A jelölés itt is történhet a munkaadó, szakmai szervezet, vagy akár magányszemély részéről, de fontos, hogy a jelölteket értesítenie kell erről.

A kiírások részletei

A jelöléseket mindkét esetben szeptember 15-ig várjak. A beérkező pályázatokat a Beszerzési Vezetők Klubjának (BVK) Vezetősége bírálja el és tesz javaslatot a nyertes pályázó személyére, míg a végső döntést e javaslat alapján az MLBKT Elnöksége hozza meg. Az eredményhirdetésre az MLBKT éves kongresszusán (Siófok, 2019. november 13.-15.) kerül sor.

A szervezet a döntési kritériumokat is közzé tette, ezzel is segítve a pályázati anyagok összeállítását, a hangsúlyok kijelölését.

A pályázatok részletes kiírása és a szükséges jelentkezési lapok az MLBKT honlapjáról érhetőek el, de a lenti linkekre kattintva közvetlenül is átléphet az oldalra: