Beszerzőknek ajánljuk: a 2019-es év TOP 5 irodai forgószéke

Beszerzőként Ön is pontosan láthatja, hogy az irodai székek piacán óriási kínálat van. Számos modell, szín, forma között választhatunk, sokféle árkategóriában, széles minőségi palettán.

Mi, a NIETSCH Kft.-nél folyamatosan törekszünk arra, hogy megértsük vásárlóink igényeit, és a döntéseikben fontos szerepet játszó szempontokat. Éppen ezért 2013 óta monitorozzuk vásárlóink szokásait.

Elsősorban az érdekel minket, mi alapján teszik le a voksukat például egy irodai forgószék mellett, és persze évről-évre kíváncsiak vagyunk arra is, melyek a “sláger” termékek. Mai cikkünkben legfrissebb kutatásunk adatait szeretnénk Önnel megosztani, hogy ezzel is tudjuk támogatni Önt beszerzési döntéseiben, és cégét abban, hogy tovább haladhasson az egészséges(ebb) munkakörnyezet megteremtéséhez vezető úton.

Ami évről évre kellemes meglepetést okoz számunkra az az, hogy vásárlóink határozottan NEM az alacsony árkategóriás, közepes minőséget részesítik előnyben. Az irodaszékek piaca legnagyobb örömünkre a felső kategóriás, tartós, egészséges forgószékek felé halad. Ez természetesen a vállalati beszerzésekre is hatással van: mivel a felső kategóriás irodai székek jóval magasabb élettartamúak is, ezért ritkábban kell a székekre beszerzési eljárást kiírni, kevesebbet kell őket szervizelni, hosszabb idő után kell őket leselejtezni, így ez jelentős költségmegtakarítást eredményez a cégnek.  Arról nem is beszélve, hogy a munkavállalók egészségesebb székeken ülve dolgoznak, így a gerincbántalmak miatti táppénzes távollétek száma is csökken.

Lássuk tehát, mik voltak eddig, a 2019-es év legnépszerűbb termékei!

 

TOP 5

A rangsor ötödik helyén a Spinalis Ergonomic szék áll, amely azért örvend nagy népszerűségnek, mert versenyképes ára mellett a teljes aktív ülés élményét garantálja. A mozgóülőlap nem engedi a görnyedt tartást, ezzel védve a gerincet. Mivel háttámlája hálós, nyáron jól szellőzik, extra kopásálló szövete pedig hosszú élettartamot biztosít. 2019-ben új színekkel kiegészült paletta biztosítja, hogy ez a szék szinte bármely arculatba jól beilleszthető legyen.

 

TOP 4

A dobogó eggyel magasabb fokán, a negyedik helyen, a Sitness 55 szék áll. (Megjegyezzük, a nevét is nagyon találónak gondoljuk sit + fitness = sitness, ami utal arra, hogy ismét egy egészséges székkel lesz dolgunk.

Ez a szék ugyan részlegesen biztosítja csak az aktív ülést, hiszen ülőlapja fix, amelyet kis mértékben ugyan, de lehet állítani, biztosítva ezzel az ülés közbeni mozgás követését. Ezzel ez a szék is alkalmas arra, hogy minimalizálja a derékbántalmakat és a porckopás kialakulását.

Vásárlóink egyértelműen az egyik legkényelmesebb széknek kiáltották ki ezt a modellt több rétegű szivacsozása, valamint ergonomikusan formatervezett ülőlapja és háttámlája miatt.

 

TOP 3

A bronzérmes nem okozott meglepetést: hosszú ideje vásárlóink kedvence az Emagra családból az Emagra X8 Yoga. Kedvező ára mellett azért szeretik, mert ez a szék többféle kivitelben rendelhető, ahogy mondani szokták “maguk legózhatják össze” a széket. Ergonomikus szék lévén garantálja az egészséges ülés élményét, szinkron mechanikája lehetővé teszi a munka közbeni “hintázást” is, karfája, háttámlája pedig egyedi igény alapján választható hozzá.

Kiváló ár-érték aránya, és a széles szövetválasztéka miatt a beszerzők egyik kedvenc modellje is ez.

 

TOP 2

A rangsor előkelő második helyén 2019-ben nem meglepő módon ismét egy Emagra családból származó szék áll: az Emagra X5. Ez a szék azért nyeri el évről évre vásárlóink szívét, mert az Emagra székekre vonatkozó 5 éves garancia és kiváló ár-érték aránya mellett gerincbarát szinkronmechanikával, állítható magasságú karfákkal, deréktámasszal, hálós háttámlával, fejtámasszal és további, egyedileg rendelhető extrákkal is rendelkezik, mint például egy teljesen hálós ülőlap. Felmérésünk szerint ez az a szék, amelyet teljes székflották cseréjekor választanak a beszerzők.

 

TOP 1

Az aranyérmes ebben az évben sem okozott meglepetést: vásárlóink kedvence egyértelműen a Spinalis Hacker szék! A SpinaliS család ezen modellje évről évre vezeti a ranglistát. Cégünknél minden harmadik eladott SpinaliS szék ebből a modellből kerül ki.

A SpinaliS székek korábban bemutatott egészségügyi előnyei mellett, számos más érv is szól, ami miatt a vásárlók és a beszerzők egyik kedvenc széke ez. Ezek közé tartozik maximális aktív ülési rendszer biztosítása, a teljes élettartam garancia, a 100%-os egészségpénztári támogatás, valamint az Országos Gerincgyógyászati Központ szakmai ajánlása, amelyet szakvéleménnyel is megtámogatott.

A2019-es év újdonságaként ez a szék már krómozott vázzal és igazán különleges kárpitszínekkel is rendelhető, így garantáltan minden irodába minden arculatba tökéletesen beilleszthető!

 

Bízunk benne, hogy ezzel az összefoglalóval a segítségére lehettünk az irodai székek kiválasztásában. Ne feledje! Magyarországon egyedülálló módon kizárólag nálunk érhető el a próbaszék opció!

 

Egy-egy fontos beszerzés előtt bátran hívjon fel minket, és akár több modellből is kérjen tőlünk próbaszéket, hogy döntése előtt saját tapasztalataival győződhessen meg (vagy győződhessenek meg kollégái) szék és szék közötti különbségről!

 

Kérje itt minden kötelezettségtől mentesen, akár 14 napi kipróbálásra székeinket. Vagy keressen minket telefonon az alábbi számon: 06-1-272-0480

 

Egészséges kollégákat kíván Önnek a NIETSCH Kft. csapata nevében:

Nietschné Gadányi Mária

az egészséges irodák szakértője 30 éve

tel: (+36) 30/950-9520
e-mail: info@nietsch.hu

(Szponzorált tartalom)