Kerényi Gábor lett az év beszerzési menedzsere

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) hagyományosan november közepén tartja éves konferenciáját, melynek részeként több a logisztika és a beszerzői közösséget célzó szakmai díjat is kiosztanak. A szervezet saját honlapján elérhető közlemény szerint idén Kerényi Gábor, a Magyar Posta Zrt. beszerzési igazgatója kapta Az Év Beszerzési Menedzsere Díjat. Gratulálunk a nyertesnek!

A képen balról jobbra: Chikán Attila, az MLBKT társelnöke; Horváth Péter, az MLBKT elnöke; Kerényi Gábor, a 2019-es Év Beszerzési Menedzsere; Giltán Tivadar, az MLBKT Beszerzési Vezetők Klubjának elnöke (Forrás: MLBKT – logisztika.hu)

Az Év Beszerzési Menedzsere Díj nyertesének személyére hagyományosan a Beszerzési Vezetők Klubjának Vezetősége tesz javaslatot, a végső döntést pedig (e javaslat alapján) az MLBKT Elnöksége hozta meg. E folyamatnak a végén került idén kiválasztásra Kerényi Gábor.

A logisztika.hu oldalon közzétett méltatás szerint a díjazott 8 év logisztikai és 9 év beszerzési vezetői tapasztalattal rendelkezik, és számos indirekt beszerzési területen szerzett jártasságot. Tevékenységét 2002-ben kezdte a Norton International-nél mint logisztikai vezető. 2005-től a FŐGÁZ-nál dolgozott, 2013-tól már beszerzési és készletgazdálkodási osztályvezetőként. 2018-tól pedig a Magyar Posta Zrt. beszerzési igazgatói pozícióját tölti be.

- H I R D E T É S -

A Magyar Postánál a beszerzés a korábbi reaktív szereplőből egy proaktív szereplővé vált. A Kerényi Gábor által levezényelt változások eredményeként a szervezet ma már új struktúrában, és jóval hatékonyabban látja el a beszerzési feladatokat.

 

Az MLBKT éves konferencián átadott Logisztikai Kiválóság Díjról valamint az Év Beszerzési Menedzsere megtisztelő cím 2019-es nyerteséről a szervezet honlapján ide kattintva olvashat bővebb információkat.

Hirdetés