Japanese Component & Material Buyers’ Business Fair 2020

A JETRO (Japan External Trade Organization) Budapest és a HIPA (Hungarian Investment Promotion Agency) idén is megszervezi immáron hagyományos beszállítói fórumát, amelyen 6 japán tulajdonú céggel találkozhatnak az együttműködni kívánó hazai vállalkozások. A február 26-i rendezvényre február 7-ig lehet jelentkezni.

A 12. alkalommal megrendezésre kerülő beszállítói fórum célja támogatni a japán érdekeltségű cégek azon törekvését, hogy helyi/magyar vállalatokkal bővíthessék beszállítói hálózatukat. A növekvő gyártási igények okán az alkatrész-beszállítók mellett a rendezvényen más szolgáltatókra és indirekt beszállítói területekre is igyekszenek hangsúlyt fektetni. Ide tartoznak példaként az IT, a logisztika, a szerszámgyártás, a mérnöki szolgáltatások, vagy éppen a csomagolóanyagok területei.

A rendezvényen a kiállító cégek bemutatják azokat az alkatrészeket, alapanyagokat és szolgáltatásokat, melyeket a jövőben helyi/magyar beszállítóktól szeretnének beszerezni, ez pedig lehetőséget kínál arra, hogy kiállítók és beszállítók közvetlenül is egyeztessenek a későbbi együttműködés részleteiről.

A rendezők külön dokumentumban gyűjtötték össze azon alkatrészek adatait, melyek legyártására és leszállítására a japán cégeknek szüksége lesz.

További információk a rendezvényről

Helyszín: NOVOTEL BUDAPEST CITY & CONGRESS CENTER (1123 Budapest, Alkotás utca 63-67.)

Időpont: 2020. február 26. (csütörtök), 10:00 ~ 17:00

A rendezvény idei hat kiállítója:

  1. Daikin Device Czech Republic s.r.o. (Czech Republic)
  2. DIAMOND ELECTRIC HUNGARY KFT
  3. EBARA PUMPS EUROPE SpA (Italy)
  4. Makita EU S.R.L. (Romania)
  5. U-Shin Europe Kft
  6. Honda Trading Europe Ltd. Germany Branch (Germany)

Jelentkezési határidő: 2020. február 7.

Amennyiben valaki (a megismert részletek alapján) érdeklődik a fórum iránt, az ide kattintva letölthető jelentkezési lapot elküldve február 7-ig jelentkezhet az eseményre.

- H I R D E T É S -