Kitekintés a karanténból – webkonferencia

Az MLBKT, a magyar beszerzői társadalom legnagyobb szakmai szervezete tagozatával, a Beszerzési Vezetők Klubjával közösen 2020-ban a kialakult helyzethez alkalmazkodva, izgalmas fél napos online konferenciára invitál mindenkit, aki munkájából vagy érdeklődéséből adódóan fogékony a beszerzési trendek, legjobb gyakorlatok iránt, és szívesen kapcsolódik be a professzionális eszmecserékbe. (A részvétel regisztrációköteles, melyet a jelentkezőknek május 14-ig kell megtenniük.)

A beszerzési konferencia fókuszában ezúttal a pandémia következményeként kialakult globális ellátási kihívások, a beszerzőkre háruló szerepek és terhek, az erre adható potenciális válaszok állnak. A piaci vállalati szereplők néha gyárleállásokkal, néha pedig extrém terhelésekkel szembesülnek, így a beszerzőknek is más-más szituációhoz kell, rövid időn belül, alkalmazkodniuk.

A webkonferencia témái

A tavaszi konferencián terítékre kerülnek napjaink legaktuálisabb témái:

  • Gazdaság (és társadalom) a koronavírus krízis utáni világban
  • Globális kitekintés az alapanyag és árupiacokra
  • A szállítmányozás és fuvarozás felértékelődése a megbízható ellátásban
  • Virtuális kerekasztal meghatározó hazai vállalatok beszerzési vezetőivel – ki hogyan lépett a világjárvány és a járulékos gazdasági kihívások kapcsán
  • és még sok aktuális kérdés…

A szervezők ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keresik a választ az immár 8. alkalommal megtartandó ez alkalommal online tavaszi konferenciájukon.

Részvétel

A május 20-án megrendezésre kerülő konferencia részvételi feltétele, hogy a jelentkezők az előzetes regisztrációt követően befizessél a konferencia részvételi díját. A virtuális jegy ára:

  • MLBKT tagoknak: 14.800 Ft + áfa
  • MLBKT tagoknak: 9.800 Ft + áfa
  • Támogatói jegy: 25.000 Ft + áfa

Bővebb információk és jelentkezés

A részletes program az beszerzesikonferencia.hu oldalon tekinthető meg, és ugyancsak itt van lehetőség az előzetes regisztráció elvégzésére. A konferenciára való jelentkezés határideje 2020. május 14.