Egyedi arculatos ARCMASZKOK – Viselje a te logód az egész város!

2020 tavaszán váratlanul új reklámfelület lehetőség jelent meg a lakosság védelmében kiadott kormányrendeletek köszönhetően. A koronavirustablak.hu által kínált márkázott egyedileg nyomtatott arcmaszkok a lehető legfeltűnőbb reklámfelületet kínálják. Feltűnő, jól kommunikálható, kiváló márkahordozó. Legyen szó szlogenről, termékről, céges emblémáról –vagy akár csak egy vicces grafikáról, ami oldja a feszültséget, manapság kevés népszerűbb ajándéktárgy létezik, mint az egyedi, kreatív arcmaszk.

Egyedi arcmaszkok – koronavirustablak.huA több munkavállalót foglalkoztató cégek számra kötelező biztosítani, hogy dolgozóik védekezni tudjanak a fertőzések ellen. Nagyvállalatok esetében a cégen belüli és külső PR célok elérése mellett komoly megtakarítással is járhat az egyedi cégarculatos mosható maszkok használata. Az arcmaszkok állagromlás nélkül többször felhasználhatók, moshatók, közepes, vagy hosszú távon rendkívüli mértékben gazdaságosabbak, mint a négy óra viselés után kötelezően cserére szoruló eldobható maszkok, mert ezeket elég kimosni az újbóli felhasználás előtt.

Kattintson a további egyedi arcmaszk-ötletek megtekintéséért!

„A KKV-k számára is megéri maszkokat gyártatni nálunk, hiszen a legkisebb rendelési mennyiséget, az ő igényeiket is figyelembevéve határoztuk meg. Kis anyagi ráfordítással lehetséges éttermek, cukrászdák, sörözők személyzetét, vagy akár promóciós céllal törzsvendégeit ellátni egyedi arculatos arcmaszkokkal. Így a vásárló olyan hozzáadott értéket kap rendeléséhez, amivel megerősödik a brand iránti elköteleződése és ténylegesen érvényesül az elvárható reklámhatás is” – nyilatkozta a beszerzés.hu-nak a koronavirustablak.hu oldalt üzemeltető FINGERPRINT KFt. ügyvezetője, Tápai Gábor.

A részletekben a nagyszerűség

A koronavirustablak.hu minden arcmaszkja hazai üzemben készül és az általuk alkalmazott gyártási technikával fotóminőségű grafikákat tudnak nyomtatni, legyen szó logóról, termékképről, vagy akár a termékhez kapcsolódó jellegzetes életérzés megjelenítéséről. Az arcmaszkok moshatók és újra felhasználhatók. Anyaguk kétrétegű, 100% poliészter (140 gr/m2) és 100% pamut (140 gr/m2) OEKO-TEX szövetből készült. Unisize felnőtt méretben készülnek, mely gumi pántokkal kerül az arcon rögzítésre. Bár az így készült maszkok nem minősülnek egészségügyi vagy munkavédelmi személyi védőfelszerelésnek, az arc eltakarásával azonban mégis védenek, valamint tökéletesen megfelelnek a lakosság, illetve a nem különleges igényű munkakörben dolgozók számára előírt maszkviselés rendeleti kötelezettségének.

Részletek, kapcsolat- és rendelésfelvétel: https://koronavirustablak.hu/egyedi-maszk/

Hirdetés