COVID-19 elleni intézkedések tréningjeinken

A beszerzés.hu és a Südy Consulting személyes részvétellel zajló nyílt tréningjein kiemelt figyelmet szentelünk az egészségmegőrzésnek.

A képzések helyszínén különösen ügyelünk a tisztaságra. A termekben és a folyosókon hetente végeznek fertőtlenítést ködfelhős technológiával, azaz baktericid, fungicid, MRSA, virucid hatású tisztítószerrel permeteznek le minden felületet. Naponta fertőtlenítik ugyanígy a mosdókat.

Nagyon fontosnak tartjuk a személyes felelősségvállalást saját és mások egészségéért. Ezért a képzés előtt a résztvevőknek nyilatkozniuk kell arról, hogy nem jártak a képzést megelőző két hétben magas rizikójú országokban (sárga vagy piros). Amennyiben igen, akkor nem vehetnek részt a képzésen. A belépés előtt a képzés helyszínén nyilatkozniuk kell a résztvevőknek arról is, hogy nincsen koronavírusra utaló tünetük.

Utolsó védelmi vonalként a konferenciaterembe való belépés előtt érintésmentesen megmérjük a vendégeink testhőmérsékletét, és 37,2 fok feletti testhőmérséklet esetén nem vehetnek részt a tréningen. Ugyanitt kötelező a kézfertőtlenítés a bejáratnál felállított szenzoros (érintésmentes) fertőtlenítő állomások egyikén.

Kérjük, hogy a tréningjeinkre való jelentkezéskor vegye figyelembe a fentieket mindannyiunk biztonsága érdekében!

Ne feledje, hogy személyes higiéniájával is sokat tehet a résztvevők biztonságáért.