Beszerzőből doktor – mert minden lehetséges

A gazdaságról nem lehet úgy értekezni, hogy ne érintsük a beszerzés területét, épp ezért a gazdaságtudományban igen is helye van a beszerző doktoroknak. De miként válik doktorrá egy beszerző? Ennek egyik utolsó mozzanatát követhetik végig a héten azok, akik ellátogatnak Pesti-Farkas István kollégánk PhD értekezésének védésére és annak nyilvános vitájára. (Programajánló – Győr, 2020. szeptember 9. 13 óra)

Széchenyi István Egyetem Regionális- és Gazdaságtudományi Doktori Iskolája a héten tartja a doktorjelöltek PhD értekezésének védését és nyilvános vitáját. Az egyetem győri épületében hatan vágnak neki a képzés lezárásának egyik utolsó és minden tekintetben legfontosabb részének.

A témák érdekesnek ígérkeznek (a jelöltekről és a témákról ide kattintva lehet több információt szerezni), de Pesti-Farkas Istváné a leginkább beszerzés specifikus. Az értekezés címe ugyanis: A magyar söripar ellátási láncának ipar 4.0-ra való felkészültsége.

A védés a Széchenyi István Egyetem győri épületkomplexumának Új Tudás névre keresztelt épületében, az ÚT114-es teremben kerül sor (az egyetemi épületek térképe itt érhető el) szeptember 9-én 13 órai kezdettel. Mivel a védés nyilvános, így minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak. Az egyetem hivatalos meghívóját itt lehet megtekinteni.

Kedves István! Drukkolunk, hogy újabb doktorral bővüljön a beszerzői közösség!

A beszerzes.hu szerkesztősége

Hirdetés