TMT előrejelzések 2021

A Deloitte előrejelzései a Technológia, Média és Telekommunikációs szektorban: digitálisvalóság, virtuális egészségügy, felhő- és sporttechnológia

Megjelent a Deloitte Global technológia, média és telekommunikációs (TMT) szektorra vonatkozó TMT Előrejelzések című jelentése, amely bemutatja a szektorban domináló trendek globális hatását vállalkozásokra és a fogyasztókra. A jelentés emellett rávilágít arra is, hogy sok trendet a globális járvány gazdasági és társadalmi hatásai miatt erősödtek egyre nagyobb növekedést eredményezve a videó, virtuális és felhőalapú technológiák terén, valamint egyes médiaszegmensekben, például a sportban.

A jelentés meghatározó pontjai

  • 2021-ben világszerte több mint 400 millió orvosi vizsgálat videón keresztül történik majd.
  • A felhő szolgáltatásokra költött globális összeg 7x gyorsabban növekszik majd, mint a teljes információs technológiára költött összeg.
  • A VR-szemüvegekre költött összeg 100%-kal meghaladja a 2019-es szintet.
  • Az ún. „intelligent edge computing” globális piaca 12 milliárd dollárra nő.
  • Fokozódott a kockázatitőke-befektetői érdeklődés a sporttechnológia területén, több mint 3.000 globális ügylettel és több mint 5 éves finanszírozási körökkel.

A teljes angol nyelvű jelentés, valamint további a témához kapcsolódó tartalom elérhető a Deloite oldalán. Kattintson, és lépjen át cég honlapjára.

Deloitte

- H I R D E T É S -