Költséghatékony felhőalapú megoldások a Canontól

Bár a tavalyi évvel hazánkban is beköszöntött a hibrid munkavégzés kora, a teljes digitális átalakulás még várat magára. A Canon nyár elején készült kutatásából kiderült, hogy a legtöbb vállalkozásnál a mai napig vegyesen, tehát papíralapon és digitális formában is archiválják a különböző iratokat.

A Canon a felhőalapú dokumentumkezelő rendszereivel segíti azokat a logisztika és szállítmányozás területén működő vállalkozásokat, akik a nagymennyiségű papíralapú munkavégzés helyett egy új idő és költséghatékony felhőalapú digitális rendszerre szeretnének váltani.

Az innovatív dokumentumkezelési megoldások széles funkcionalitással, a felhő alapú hozzáférés támogatásával és előre konfigurált dokumentumfeldolgozási-funkciókkal támogatják az átlátható munkavégzést – hibrid iroda esetén is. A kisebb, ismétlődő feladatokat is könnyedén és egységesen kezelő rendszerek sablondokumentumok esetén lehetővé teszik az adatkinyerést, hiszen olyan funkciókat is biztosítanak, mint a beépített jelentéskezelés, az egyedi riportok vagy az automatikus indexelés és kódfelismerés – így a kezelni kívánt iratokat automatikusan hozzárendelik a szállítólevél-feldolgozó és CRM rendszerekhez.

Ha szeretne többet tudni a dokumentumkezelési megoldásokról, keresse fel a www.canon.hu/digitalis-asszisztens/logisztika/ oldalt és kérje szakértők segítségét!

Szponzorált tartalom

- H I R D E T É S -