Südy György: Az Ideális Beszerző

Az Ideális Beszerző több mint 100%-osan célorientált.

Lelki szemei előtt folyamatosan a vállalati célok lebegnek, küzd, hogy elérje a beszerzési célokat, ha van egy nemzetközi beszerzési szervezet akkor azon célok mentén is dolgozik, odafigyel a beszállító üzleti céljaira is, szupportálja a szakterületet a saját céljai elérésében és mindezek mellett azt is megoldja, ha a felettese vagy a helyi vezetőség ezeket a célokat negyedévente variálja.

Az ideális beszerző tetterős, fiatalos, 20-25 év közötti és 30 év tapasztalattal rendelkezik. Szeméből mindig süt az elszánt lelkesedés, hogy hőn szeretett munkáltatójának operációs vásznának naponta felfeslő szálait önnön vérével átitatva összetartsa. Az ideális beszerző a megtakarítás iránti elköteleződés tüzétől lángoló tekintetével pallosként ragyogja be az elguruló forintok áthatolhatatlan mocsarát, és mellette ezt még élvezi is! Elégedett vele a CFO, a CPO, a CEO, CHRO, a CITO és ha élne akkor C-3PO is!

Az ideális beszerző a szakterületi kritikákat éppen a helyén kezeli; nem bántódik meg soha és nem bánt meg senkit soha. Az óvodában elsajátítva a sztékholder menedzsment módszertanát, gyerekkora óta mondanivalóját az asszertivitás zamatával átitatott platóni körmondatok jellemzik, melyet alkalmanként nemes humorral fűszerez. A kollégáknak emailen/telefonon/online/személyesen a nap 25 órájában elérhető de mindezt – idejét a newtoni fizikai törvényeknek új értelmezést adva – túlóra nélkül megoldja.

Az ideális beszerzőnek (egyik) kisujjában az operatív beszerzés van, a másikban a stratégiai beszerzés, a többiben mindazon beszerzési eszközök, amelyeket a szakma eddig – vagy a következő években – várhatóan felfedezni fog. Önszántából, önakaratból, önköltségből, önmagától járta végig a beszerzes.hu képzési palettáját. A képzéseken megszerzett naponta szárba szökkenő gyakorlatias tudása az elmúlt 4.000 év beszerzési elméleteit holisztikus módon ötvözve a végletekig letisztult formában kristályosodik ki a fejében.

Az ideális beszerző születését már sokan megjövendölték…

- H I R D E T É S -