Átadták Az Év Leginspirálóbb Vezetője Díjat

Az elismerést a 13. PwC Magyarországi Vezérigazgató Felmérésben részt vevők válaszai alapján a magyarországi Continental csoport országigazgatója kapta.

297 hazai vezérigazgató véleménye alapján második alkalommal ítélte oda Az Év Leginspirálóbb Vezetője Díjat a PwC Magyarország. A kitüntetéssel olyan hazai cégvezetőt ismernek el, akire a magyarországi vállalatvezetők példaképként tekintenek. Idén a magyarországi Continental csoport országigazgatóját, Dr. Keszte Róbertet díjazták február 15-én a Millenárison, a PwC Vezérigazgató Felmérésének eredményeit bemutató eseményen.

A PwC Magyarország idén tizenharmadik alkalommal kérdezte meg személyes interjúk formájában a hazai vállalatvezetőket arról, hogy miként látják a gazdasági környezetet, saját üzleti helyzetüket, illetve milyen nehézségekkel és kockázatokkal néznek szembe.

A 2023 októbere és decembere között zajló felmérés keretében arról is nyilatkozhattak az első számú döntéshozók, hogy kit tartanak Magyarország leginspirálóbb vezetőjének. A kutatásban részt vevő 297 cégvezető válaszai alapján Dr. Keszte Róbert, a magyarországi Continental csoport országigazgatója nyerte a 2023 Leginspirálóbb Vezetője Díjat. Az elismerés odaítélésével a PwC célja felhívni a figyelmet azokra a vezetőkre, akik az üzleti eredményeken túl a szervezeti kultúra építése mellett is elkötelezettek, ezáltal példaként szolgálhatnak vezetőtársaik előtt.

A díjat Lőcsei Tamás, a PwC vezérigazgatója adta át az idei felmérés eredményeit bemutató eseményen a tavalyi győztes, Gazsi Zoltán társaságában.

Az idei díjazottal, Dr. Keszte Róberttel készült videó, amelyben megosztja vezetői hitvallását és az egyéni, illetve szervezeti siker ismérveit is, valamint a kutatás eredményei a PwC Magyarországi Vezérigazgató Felmérés oldalán tekinthetőek meg.

 

Helló Sajtó!
Címlapfotó: Continental

- H I R D E T É S -