A KSH közbeszerzést írt ki a népszámlálás médiatervezésére, hirdetésére

Budapest, 2011. május 9., hétfő (MTI)

Nettó 170 millió forint keretösszeg erejéig írt ki kétfordulós gyorsított meghívásos közbeszerzést a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a népszámláláshoz kapcsolódó médiastratégia-alkotásra, médiatervezésre és -vásárlásra, a kampány utóértékelésére, valamint hirdetések megjelentetésére – a felhívás a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A nettó 170 millió forint a nyertes ajánlattevő összes díját és jutalékát tartalmazza.

Hirdetés

A gyorsított meghívásos közbeszerzést azzal indokolta a KSH, hogy október 1-jén kezdődik a népszámlálás, amelyen – most először – a megszámlálandó az interneten maga is kitöltheti a kérdőívet. Erről a KSH május 2-án akarja elindítani a kampányt.

A részvételre jelentkező nettó árbevételének – az utolsó három üzleti év átlagában – el kell érnie a 260 millió forintot, valamint ezen belül a médiatervezésből és médiavásárlásból származó nettó árbevételnek legalább nettó 170 millió forintot kell kitennie.

A közbeszerzésre május 13-ig lehet jelentkezni. A második fordulóba jutottakat május 23-ig értesíti az ajánlatkérő, az eredményhirdetés tervezett időpontja június 14., a szerződéskötésé pedig ettől számítva a 10. napon lesz.