Üzleti Gondolkodó Iskolát indít a KÜRT Akadémia

Szeptemberben új képzést indít a friss látásmódjáról, rendkívüli gondolkodóiról ismert KÜRT Akadémia.
Az Üzleti Gondolkodó Iskola olyan hallgatókat vár, akik kritikusan és alkotó módon szemlélik a világot, beleértve a tanáraikat is.
“Egy üzleti gondolkodónak nem a szerszámokkal kell foglalkoznia, hanem azzal, hogy egyáltalán mit érdemes összeszerelni és a piacra vinni” – hívja fel a figyelmet Mérő László, a kalandtúra megtervezője. – “Ha ezt sikerül jól kitalálnia, akkor a specialisták majd csak kitalálják a szükséges szerszámokat. Ahogy Zorba, a görög mondja: “Táncolni kell, Uram. A zene majd csak megjön valahonnan.”
“A valódi tudás valódi üzleti érték. A KÜRT Zrt. sikerét éppen ez a felismerés alapozta meg” – teszi hozzá dr. Kürti Sándor, a KÜRT Akadémia alapítója. – “Az élethosszig tartó tanulás alapjait érdemes időről időre koncentráltan, közösségi formában megújítani. Olyan hallgatókat várunk, akik számára a tanulás nemcsak befektetés, hanem egyben fogyasztás is. Olyanokat, akik szeretnek a magukfajtákkal együtt új intellektuális kalandokra indulni.”

A KÜRT Akadémián gyakorlott egyetemi tanárok tanítanak, akik felismerték, hogy e naprakész és magas szintű képzésnek nem az egyetemek falai között van a legmegfelelőbb helye. Az egyetemeken kétségtelenül megvan egy magas szintű általános tudás, de sajnos nincs meg az a szemlélet, hogy ebből üzleti értéket lehet és kell is csinálni.
Kürti Sándor, Mérő László, Jaksity György, Síklaki István, Chikán Attila, Mellár Tamás, Király Júlia, Csányi Vilmos és számos más ismert gondolkodó a KÜRT Akadémián olyan gondolkodásmintákat tanítanak, amelyek segítségével a válság után, egy folyamatosan átrendeződő gazdasági környezetben is sikeres maradhat egy vállalkozás. A két féléves, összesen 184 órás akkreditált képzés 2011. szeptember végén indul. Az oktatás szombatonként zajlik, amit mindkét félévben egy intenzív hétvége egészít ki.

Hirdetés