Médiaügynökségek jelentkezését várja a Magyar Posta

Médiaügynökségek jelentkezését várja a Magyar Posta (MP) Zrt. augusztus 4-ig, hogy tárgyalásos közbeszerzési eljárásban kiválassza a társaság médiavásárlásának lebonyolítóját.

2011.július 14. (MTI)

A Magyar Posta Zrt. médiatervezésre és médiavásárlásra közbeszerzési eljárást írt ki, egy évre nettó 759,5 millió forint keretösszegben.

Ezzel a felhívással a posta azokat az ügynökségeket szólítja meg, akik a felhívásban megfogalmazott kritériumoknak megfelelnek.

A pályázaton nyertes ajánlattevő feladata lesz a Magyar Posta hirdetéseinek teljes körű megjelentetése.

Ajánlatot az a cég tehet, amelynek az árbevétele az elmúlt három évben – összesen – elérte a nettó 759 millió forintot, és legalább egy évben meghaladta a nettó 370 millió forintot. További feltétel, hogy rendelkezzen az utóbbi két évből összesen legalább 2 darab, egyenként legalább nettó 100 millió forint értékű, és 2 darab, egyenként legalább nettó 25 millió forint értékű, országos médiumban megjelentetett kampányreferenciával.

A tenderen való részvételre augusztus 4-ig lehet jelentkezni. A részvételi szakasz eredményhirdetési időpontja szeptember 5., az ajánlatkérő ettől számítva 5 napon belül értesíti azokat a jelentkezőket, amelyekkel megkezdi a tárgyalásokat.

A Magyar Posta a 2010-2011. évi áthúzódó szerződésben médiatervezésre, PR és marketingcélú hirdetésre 400 millió forint kerettel rendelkezett, a feladatot a Mindshare Médiaügynökség látta el.