MAMASZ Marketing Klub

140 szakember tagságával hivatalosan is megalakult Magyarország egyik legújabb és legnagyobb marketingszakmai platformja, a MAMASZ Marketing Klub.

A több hónapos előkészítő munka és a szervezők szakmaiságának köszönhetően az új szakmai platform tagjainak aktivitása minden várakozást felülmúlt s már az első hónap után megtartotta első offline találkozóját.

Az üzleti klub tagjai szakemberek, szakmai szövetségek képviselői, cégvezetők- vállalkozók és döntéshozók a marketing szakma világából – szolgáltatói és ügyféloldalról egyaránt.

“A célunk elsősorban a közös értékteremtés, piaci szerepvállalás, megítélési és versenyelőnyök elérése a tagok részére. Tudásmegosztás, piaci kutatások- előrejelzések publikálása a szakma felé és nem utolsó sorban a kapcsolati tőke és az egymással történő együttműködés erősítése. Hiszem azt, hogy mindezt elérhetjük és biztos vagyok abban, hogy nagyon régóta szükség volt már egy ilyen szakmai közösségre.” – fejtette ki véleményét Miklovicz Norbert, kkv marketing szakember, a klub alapító elnöke.
A klub kétféle formában működik. Egyrészt online : egy nagyon aktív, zárt és szigorú jelentkezési feltételekhez kötött Facebook csoport formájában, amelyben a megalakulás óta több, mint 1600(!) szakmai poszt született és átlagosan 5-10 perces státuszfrissítéssel működik.

“A számunkra is meglepetéssel növekvő és aktívitású Facebook csoport mellett persze az igazi értéket a személyes találkozók jelentik. Minden hónapban szervezünk ilyen rendezvényt, ahol a tagság egy része szakmai előadások és expo jellegű technikai újdonságok mellett megismerhetik egymást, egymás vállalkozásait, termékeit és szolgáltatásait. Az első klubestet 2011.07.26-án rendeztük meg, mely a résztvevők teljes megelégedettségével, sikeresen zárult.” – tette hozzá a klub elnöke.

- H I R D E T É S -