Pályázatot írt ki 2011-re a Menedzserek Országos Szövetsége

A Menedzserek Országos Szövetsége ebben az évben is nyílt pályázatot hirdet Az Év Menedzsere 2011 és Az Év Fiatal Menedzsere 2011 cím elnyerésére.

A Menedzserszövetség fontos feladatának tekinti, hogy a hazai menedzserek számára követendő mintát adjon, évről-évre elismerve azok kimagasló teljesítményét, pályafutását, akik komoly sikereket értek el vezetőként. Ezzel is hozzá kívánunk járulni a menedzseri szakma elfogadottságához, presztízsének növeléséhez.

Az év menedzsere díj kiírására a 17., míg Az év fiatal menedzsere díjra 12. alkalommal kerül sor az idén. Az év menedzsere a legutóbbi pályázat során Lepsényi István, a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. ügyvezető igazgatója lett, míg a 35 év alatti menedzsereknek kiírt díjat Lakics Péter, a Lakics Gépgyártó Kft. ügyvezető igazgatója nyerte el.

Várjuk jelentkezését vagy azok jelölését, akiket a díjra méltónak tart!

Az év menedzsere pályázaton közvetlenül vagy közvetetten azon magyar menedzserek vehetnek részt, akiknek meghatározó szerepük van vállalatuk, vállalkozásuk irányításában és sikereiben, valamint az elmúlt időszakban kimagasló vezetői teljesítményt nyújtottak.

Az év fiatal menedzsere pályázaton kizárólag 1976. január 1. után született magyar menedzserek indulhatnak!

A pályázatok benyújtásának határideje: 2011. január 5., 12.00 óra

A díjat a Menedzserek Országos Szövetsége és a kiírásban közreműködő szervezetek és médiumok vezető képviselőiből valamint korábbi díjazottakból álló szakmai zsűri ítéli oda.

Az Év Menedzsere díj ünnepélyes átadására a 2012 januárjában megrendezendő XVIII. Menedzserbálon kerül sor.

A pályázat benyújtásának helye:               

Menedzserek Országos Szövetsége

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 87.

További információk:

Tel: 06 1 225-8791, Fax: 06 1 225-8792

Email: info@manager.org.hu

Web: www.manager.org.hu

Hirdetés