Átadták a Magyar PR Szövetség Best Practice Díjait

Szeles Péter a díjátadó eseményen elmondta: a pályázó cégek színvonalas anyagokat küldtek be pályaműként.

A Magyar Public Relations Szövetség elnöke kiemelte: a pályázó cégek közül hiányoztak a kis- és középvállalkozások, és a Co-op Hungary Zrt.-t kivéve minden díjazott multinacionális vállalat. Továbbá hozzátette, azzal, hogy magyar vállalkozás is fontosnak tartja a felelős vállalati magatartást, elindult valami.

A zsűri a Coop által 2010-ben ötödik alkalommal megrendezett és pályaműként beterjesztett Coop Rally rendezvénysorozatot díjazta. Az indoklásban az elnök hangsúlyozta: a Coop Rally célja és megvalósítása, a vállalatok, partnerek közötti kapcsolatrendszer kiépítésének és fenntartásának unikális, egyedülálló eszköze. A Coop Rally mintaértékű és követendő példa a beérkezett pályaművek közt.

Az üzletláncunk egyik meghatározó ismérve a magyar termékek iránti elkötelezettsége, amelyet jól bizonyít, hogy az elfogadott üzletpolitikánk alapján, boltjaink polcain több mint 80%-ban Magyarországon előállított termékekkel találkozhat a vásárló. Emellett a hazai termékek és termelés népszerűsítésére minden év szeptemberében megszervezzük a most már tradicionálisnak tekinthető Coop Rally-t – mondta el az eseményen Murányi László.

A Co-op Hungary Zrt. vezérigazgatója hozzátette: a Coop Rally évről évre fejlődött, az alapgondolat, hogy személyes kapcsolatokon keresztül hozzuk össze a partnereinket, egyre jobban kiteljesedett. A számok magukért beszélnek. Néhány év alatt elértük, hogy egy versenyen közel 100 cég vesz részt, amelyek a kiskereskedelmi piac 15 és az élelmiszeripar 20-25 százalékát fedik le, mintegy 1000 milliárd Ft árbevételt, 70 000 munkavállalót képviselve.

Már döntöttek az  igazgatósági ülésünkön, ahol a Coop Rally folytatására szavaztunk. Már biztos, hogy jövőre Nyugat-Magyarország kiemelkedő gyárait látogatjuk meg a verseny során – tette hozzá a vezérigazgató.

- H I R D E T É S -